Merhabalar Arkadaşlar.
Sitenin bundan önceki formatında da konuyu açmış ve hep birlikte cevaplar aramaya çalışmıştık.
Bir çok arkadaş yeni keşfetmişlerdi arka kapılarında hoparlörlerinin ve tveeterlerinin olmadığını. Ancak aynı model ve aynı donanıma sahip bazı arkadaşların araçlarında vardı. FIAT firması anlaşılan 2-3 ay aralıklarla ürettikleri araçların bazılarına montaj etmişlerdi.
Bende FIAT firmasına mail yazdım ve bu durumun rahatsızlığını dile getirdim.
Bugün müşteri hizmetlerinden arayan hanımefendinin verdiği bilgi aynen şöyle; "FIAT firması araçlarda belirli sürelerle donımsal değişiklik yapma hakkını saklı tutuyormuş" "Ancak verdiğiniz bilgi bizim için değerlidir, bir yanlışlık yaptığımızı düşünmüyoruz ancak bundan sonraki üretimlerde bu konu hakkında daha duyarlı olacağız" dedi. Yani koskoca bir firma 150-200 TL.lık bir donanımı aynı model, aynı yıl üretilmiş aynı aracından birine takıyor, diğerini es geçiyor.
Telefonu kapatırken "Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler" dedi. Ben bir şekilde tercih ettim ama çalıştığım kurumun bahçesinde aracı gören arkadaşlar memnuniyetimi sorduklarında yaşadığım olumsuzlukları paylaşmak durumunda kalıyorum.
Sizlerlede paylaşmak istedim. Sevgi ve saygılarımı sunarım.