cihazın okuduğu degerlerin normal mi anormal mi olduğunu nasıl anlıyoruz
ariza tespitini net olarak yapiyor mu bu cihaz
bir de android telefonlarla tam olarak uyumlu mu . laptop da var da androidle aynı performansi veriyorsa laptopla ugrasmayalim
motoru çalıştırma veya kapıları açma gibi ozellikleri var mı
telefondan aracı çalıştırmak karizmatik olurdu
bu fiyattan getir alacağım insaallah
haber bekliyorum
araç çalıştırma kapıları açma gibi eğlencelik fonksiyonları yok..
bu alet bir arayüz, beyin ile bilgisayar arasında, beyin ile telefon arasında iletişimi sağlar sadece.
Gerisi programın yapacağı iştir.
Universal programlar veya markaya özel programlar mevcut, sensör verilerini ve araç beyninde oluşan arıza kodlarını görmene yarar, benim gibi meraklıysan araştırmayı seviyorsan, bu sensör verilerinin olması gereken değerlerini internetten araştırıp bulman ve yorumlaman gerekir.
Mesela bende 96 model vectra gt var, opelin markaya özel bir kablosunu aldım, programını kurdum ve beyin üzerinden gelen verilere baktım.
Bütün sensörler normal çalışıyor verileri normal, fakat araba çok yakıyor, beyin fazla gelen yakıtı kısmaya çalışıyor (program üzerinde beyinden gelen bir veri bu), buna göre şu yorum yapıyorum ben, benzin regülatöründe bir problem var, yakıt basıncı yüksek.
Gördüğün gibi mekanik bir arıza var, bunu hiç bir bilgisayar programı söyleyemez, bu ancak motor sisteminin nasıl çalışacağını biliyorsan yapabileceğin birşeydir.
Zaten öyle olsaydı, her serviste bilgisayar var, arızayı tek seferde bulur düzeltirlerdi ama yapamıyorlar

Ama bunun dışında daha basit şeyler de var, örneğin turbo dizel araçlarda turbo basınç hortumlarındaki kaçaklar nedeniyle basınç kaybı olur, bunu fiatın özel programında görüp anlama imkanı var.
İstenen basınç ile oluşan basınç arasında fark oluyor bu durumda, o zaman terslik anlaşılıyor.
Bu ve bunun gibi motor verilerine ait inceleme yapmak için bu sadece bir araçtır.
Gelince haber vericem mutlaka