mazot fiyatları malum 4,24 civarlarında o yüzden artık bankaların kampanyalarını gözler olduk genelde belli bir miktar karşılığı belli bir para puan veriyorlar buda piyasada genelde % 10 civarı oluyor kimisi % 10 un altındas oluyor geçtiğimiz günlerde bir kampanya gördüm oda % 12 gibi bişeydi, işin özü banka kampanyasıyla yakıt alınca yakıt %10 daha ucuza mal oluyor yani mazotun litresi 4.24 => 3,82 TL geliyor litre başına 42 kuruş, bu yüzden nerde kampanya ordan alıyordum ( tabi ulusal firmalar haricindekilerden almam alacağım markalar bilindik firmalar olabilir shell, po, opet, bp, elf vs gibi ) ben yakıtımı izmir bornovadan alıyorum bornovada aldığım yakıtlardan shell ve po dan memnun kaldım diğerlerinden memnun kalmamıştım, şu an opetin 4 adet 75 kampanyasına katıldım kırmızı ibrenin yarısındayken depoda shell vardı 3 defa opet aldım ve eski tespitimde ne kadar haklı olduğumu anladım maalesef opet kullanınca arabamın çekişi düştü evim izmirin tepelik kısmında ev iş, iş ev güzergahımın %75 lik kısmını yokuş bu yüzden çekiş durumunu daha iyi hissedebiliyorum, geçtiğimiz haftalarda hava sıcaklıkları 0 dereceleri gördüğü halde çekişte bir problem yaşamadım ( ozaman depomda shell vardı ) bu aralar hava sıcaklıkları 10 derecenin üstü olduğu halde çekişte sıkıntı olduğunu hissediyorum, bugünde izmirden balıkesire yolculuk yaptım maalesef düşüncelerimde bir değişiklik olmadı zaten opet kullanınca biraz daha sesli çalışmaya başlıyor ve menzil olarakta daha az gittiğini düşünüyorum, bu gün yolda kendimce karar verdim bankaların kampanyasında shell ve po varsa bunlara katılıcam yoksada yoktur diyip bu iki firmadan birinden alıcam zaten bu iki firmanın yakıtında menzil biraz daha fazla oluyor (ayrıca bir nebze olsun güvenlikte artacak olmadık yerde vites düşürüp tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalmıyacağım )