bence hepsini denemek en mantıklısı ama hepsini denemek derken dandik markaları denemeyin mesela opet shell po lukoil bp bu yazdıklarımın butun çıkarttıklarını deneyin derim
bizim araç petrol ofisinden vmax euro dizel aldığında çok az gidiyor yakıt hemen bitiyor ama opet ve shell de öyle değil sizce neden
Merhaba 2013 lina 1.3 dizel haya kodu veriyor p0504 fren şalteri haya kodu silinmiyor da curus control devre dışı kalıyor
bakın millet bizim linea lar fabrika çıkışlı opet full force yi öneriyo bu yuzden bence mumkun olduğunca opet kullanmalıyız ama eğerki diğerlerinide kullanıcaksak benim görüşüme gore po = 2 çeşit dizel yakıtı vardır vmax / prodizel tabikide prodizel ucuz olmasına rağmen vmax dan daha tasarruflu shell zaten fuel save aracın gücünü düşürüyor shell e bişey soylemeye bence hiç gerek yokbp = ultimate euro dizel i linea ya iyi gidiyor araç baya tasarruflu oluyor (prodizel ile hemen hemen aynı)opet = araçlar zaten fabrika çıkışlı opeti öneriyor yani bu konuda da birşey demeye gerek yoktotal = otal hiç kullanmadım yaşadığım bölgede hiç yok aba bulabilirsem bi exculuzum u bi deniyecemyani benim görüşüme göre yakıtlar böyle ben tasarruf için konuştum ama performans bakımından yine ben soylediklerime hak veriyorum yani 5 kuruş daha pahalı diye vmax almaktansa 5 kuruş daha az verip prodizel almak (prodizel v max dan daha iyi sadece göz boyamak için vmax daha pahalı)
Nerede kampanya varsa ordan alıyorum shell total. Yoksa class 3.99 dan 3 4 depo oldu çekiş ve menzil fark etmedi. GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Arkadaşlar yakıtlar la ilgili dostlar arasında konuşulurken; aslında petrol firmaları opet shell vs. hepsi aynı depodan yakıt yüklenmesi yapılıyor. Sadece içlerine hangi marka olduğunu belirlemek için yazım veya telefazum yanlış olabilir yakıtın içine belirleyici kimyasal renk atılıyormuş. Sadece fark buymuş. Rafine den sonra (mazot:benzin vb.) yakıt türlerine göre ilgili depolara pompalanıyor muş. Yakıtlar rafineden sonra binlerce tonluk deponun içine karma şekilde de yükleniyor denilmişti. Satış yapan firmalar kendi depolarına aldıkları bu yakıt türlerine kimyasal işaretlerini bırakırlar ve hazır hale getirilmiş olur. Depolardan kendi araçlarına ait tankerlere yükleme yaparlar. Rafine olan ham petrolün hangi ülkeden geldiği ve değeri olduğu dur demişti. Yani ırak, arabistan petrolü, libya petrolü başka değerde olabiliyormuş. Yani opet in kendine has shell in kendine has arıtma tesisleri yok; o sebeple yakıtlarını rafineye ortak havuza teslim ederler. O zaman yakıt firmalara göre niye değişiyor diye düşünüyorum. Bu durumda geniş bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Tüm sürücü arkadaşlara sağlıklı kazasız günler dilerim. gibi.
Araç 2012 model benden önceki sahibi hep opetten almış hatta km km faturalarını saklamış kampanyadan dolayı bende hep opet alıyorum yani depoya 1 lt dahi başka firma mazotu girmedi.(garanti kapsamında yakıttan dolayı arıza verdiğinde zararı opet karşılaşıyormuş)