Ben aracımı aldım alalı mümkün olduğu kadar shell den almaya gayret ediyorum. eurodiesel vnitro+ mı ne. Ondan şaşmıyorum. Mekanikçi olmadığım için araca bu katkılı mazotun zararı olurmu bilmiyorum ancak normal mazota göre yanıcılığı daha fazla ve aracı sessiz kılıyor. Ben yararı olduğunu düşünüyorum. Tabiki motorcu arkadaşlar daha iyi bilirler.
Bir başka konu ise Aracımı 3 defa farklı marka mazotlarla denedim hepside katkılıydı. Uzun yolda Shell ve Bp arasında çok fark görmedim Ama opet yukarıda bir arkadaşımın dediği gibi gürültülğ çalışmasına neden oldu ve çekişte düşüş sezdim rampalarda.
Ama shell e gelirsek araç gayet stabil çalışıyor ve bir okadar da atak. Uzun yolda rampalarda 1.3 motorla ve bagaj tıka basa dolu sol şeritten ayrılmadım. Ancak diğer mazotlara göre litre fiyatı yüksek olduğu için araç 22kr 25kr arasında yakıyor uzun yolda tabi devirli ve hızlı kullanmamı göz ardı etmemek gerek. Şuan sadece Shellden alıyorum. Aracım da alıştı sıkıntımız yok

Ama aman diyim arkadaşlar ucuz mazota itibar etmeyelim. Geçen gün bi tanıdığım aracımı istedi. Gönülsüzce vermek zorunda kaldım. Aracı Geri getirdiğinde depoda fulle yakın mazot vardı. Ama 3 günde araç hantallaşmış rölantide çalışırken gürültüsü artmış ve kesinlikle çekmiyordu tepki felan vermiyordu. Ayrıca felaket çok yakıyodu araç. İçindeki mazotun bitmesi için inan dua ettim. Bittiği günün ertesi günü shelle koşarak gittim. Tabi aynı düzeni sağlayana kadar yaklaşık bir depo mazot gitti.