bana kalırsa bu akaryakıt bulunduğumuz bölgeye ve bayinin tutumuna göre değişiyor, X firması çok iyi dersiniz ama başka bir ilde X firmasının istasyonundan alınca memnun kalmayabilirsiniz misal yukarıda BP nin iyi olduğundan bahseden arkadaşlar var ama işyerimdeki arkadaşım yakıtını hemen karşımızdaki BP den alır ( ücra kıytı köşe bir yer değil çok işlek bir yer Ege üniversitesi Tıp Fakültesinin olduğu bornova metronun karşısındaki istasyon) yakıttan su çıktığını söyledi gerçi aracı benzinli idi ama sonuçta birşeyler olmuş, ben bulunduğum çevremde OPET ve BP den aldım memnun kalmadım ama Shell ve PO iyi geldi çekiş vs,
tamam BP de ses az oluyor ama çekiş ve menzil kısa gibi geldi, Opet sesli çalışıyor, çekiş çok iyi gelmedi menzil içinde ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim orta diyim, Shell BP kadar sessiz olmuyor ama opet gibide sesli olmuyor ama çekişi güzel menzil içinde biraz orta üstü diyebilirim, PO yu kampanya olduğundan aldım bir kaç defa fullemeden denedim, PO ile ilgili genel izlenimim sesi opet gibi çok değildi shelldende biraz daha az sesi var, çekişte güzeldi menzil için birşey diyemem ama %4 e yakıt daha uzun gider diyor ve forumda mtuncer bey sürekli önerirdi ( evim tepelik biryer bol yokuş o yüzden çekiş önem arzediyor)