*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
  • Araç Marka ve Modeli: Honda Civic 1.6 Premium Otm. ECO-LPG
  • Araç Modeli: 2013
  • Motor: Hiçbiri
Kapı açmayı bilmeyenler....
« : Nisan 15, 2013, 02:18:25 ÖS »
Aracım sitede otoparkta durur genelde. Geçen gün aracımı yıkattım, sağına soluna bakınca farkettim. Sol ve sağ ön kapıda, başka bir aracın kapı açması sonucu minik göçük ve çizik var. Resmen boya gitmiş, pasta ile felan düzelmedi.

Bunlar nasıl kapı açarlar yaw. Başka bir aracın kaportasını göçertecek gibi nasıl kapı açılır, üstelik eğer erkes çizgi içne parkederse ancka kapıyı sonuna kadar açmalısınız ki diğerine değsin, bendeki ise resmen öpüşmüş...

Nazarlık diyelim, fazla da üstünde durmadım ama bu kapı açmayı bilmez komşu (maalesf bunlar ile komşulk ilişkimiz var-her ne kadar tanımasam da) için bayağı bir saydırdım. Hayır yedin bir nane, barı özür felan dile değil mi?

Biz öyle gördük. Eski aracım, megane ile otoparkta park halinde iken, çocuk aracın içinde oynuyordu bende yanında otorpyrdum. Sonra inmek istedi, kapıyı da kendi açtı, bizim kapı gitti yan aracın kapısına vurdu, eynı şekilde diğer aracın kapı ufaktan ezildi (bizde hiçbişey yoktu-genelde böyle oluyor, yani olan çarpılan araca oluyor diğerinde bişey yok) araç beyaz renk olmasına rağmen özellikle ezik çok belli oluyordu. Buldum, araç sahibini, durumu anlattım, özür diledim, yapılacak bişey (hasar tazmini-kasko için tutanak...vs) ne gerekiyorsa hazırım dedim, sağolsun bişey olmaz, canınız sağolsun deyip gönderdi. İçimin rahatlığı açısından önemliydi. Aynı şekilde eski iş yerimin anlaşmalı otoaprkında da başka bir araca sürtmüştüm, görevlilere telefonumu vermiştim, soran olursa diye.... Ben böyle ince düşünürken bu tip öküzlerin beni bulması kızdırıyor.
Eski bir FİAT Linea 1,6 MJ Lounge kullanıcısı

*

Çevrimdışı desidero

• Atarlı
  • *
  • 4884
  • +52/-8
  • Kaliteli insan işiyle, boş insan kişiyle uğraşır!
  • Araç Marka ve Modeli: Citroen C4X (C43) 2023
  • Araç Modeli: 1.2 puretech 130hp EAT8
  • Donanım: Hiçbiri
  • Km: 26
Ynt: Kapı açmayı bilmeyenler....
« Yanıtla #1 : Nisan 15, 2013, 02:24:50 ÖS »
sakınan göze çöp batarmış...
Atara atar, gidere gider, desidero bu sonuna kadar gider...

*

Çevrimdışı desidero

• Atarlı
  • *
  • 4884
  • +52/-8
« Yanıtla #2 : Nisan 15, 2013, 02:56:58 ÖS »
Aracım sitede otoparkta durur genelde. Geçen gün aracımı yıkattım, sağına soluna bakınca farkettim. Sol ve sağ ön kapıda, başka bir aracın kapı açması sonucu minik göçük ve çizik var. Resmen boya gitmiş, pasta ile felan düzelmedi.
Bunlar nasıl kapı açarlar yaw. Başka bir aracın kaportasını göçertecek gibi nasıl kapı açılır, üstelik eğer erkes çizgi içne parkederse ancka kapıyı sonuna kadar açmalısınız ki diğerine değsin, bendeki ise resmen öpüşmüş...
Nazarlık diyelim, fazla da üstünde durmadım ama bu kapı açmayı bilmez komşu (maalesf bunlar ile komşulk ilişkimiz var-her ne kadar tanımasam da) için bayağı bir saydırdım. Hayır yedin bir nane, barı özür felan dile değil mi?
Biz öyle gördük. Eski aracım, megane ile otoparkta park halinde iken, çocuk aracın içinde oynuyordu bende yanında otorpyrdum. Sonra inmek istedi, kapıyı da kendi açtı, bizim kapı gitti yan aracın kapısına vurdu, eynı şekilde diğer aracın kapı ufaktan ezildi (bizde hiçbişey yoktu-genelde böyle oluyor, yani olan çarpılan araca oluyor diğerinde bişey yok) araç beyaz renk olmasına rağmen özellikle ezik çok belli oluyordu. Buldum, araç sahibini, durumu anlattım, özür diledim, yapılacak bişey (hasar tazmini-kasko için tutanak...vs) ne gerekiyorsa hazırım dedim, sağolsun bişey olmaz, canınız sağolsun deyip gönderdi. İçimin rahatlığı açısından önemliydi. Aynı şekilde eski iş yerimin anlaşmalı otoaprkında da başka bir araca sürtmüştüm, görevlilere telefonumu vermiştim, soran olursa diye.... Ben böyle ince düşünürken bu tip öküzlerin beni bulması kızdırıyor.

aman diyeyim nonickname. kırmızı renkli yerleri düzenle, yoksa birazdan uyarılar gelmeye başlar :)) :)) :))
lütfen düzgün zeki müren türkçesi kullanalım... ;)

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #3 : Nisan 15, 2013, 05:20:34 ÖS »
:-)

*

Çevrimdışı BSelhep

• *
  • 1605
  • +7/-2
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea Stil Paketli
  • Araç Modeli: 2011
  • Donanım: Active Plus
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 127000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
« Yanıtla #4 : Nisan 15, 2013, 05:37:01 ÖS »
Çocuklar kapıları açarken eğer yakın durmuşsam en az 2 defa uyarırım kapıları açmadan. Kendi başıma gelmesini istemediğimden, dikkatli olmaya çalışıyorum.
Site otoparklarında bu tip kazalar daha çok oluyor yapanında pek umrunda olmuyor zaten. Benim gözümün önünde oldu kadın kapıyı açtı yandaki arabanın kapısını göçertti bindi arabaya gitti dönüp bakmadı bile ne oldu diye. İnsanlık kalmadıki kimsede, umursasın başkasını...

*

Çevrimdışı linea42

• *
  • 3178
  • +5/-1
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT
  • Araç Modeli: LINEA 2013
  • Donanım: Lounge
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 65.000 km
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #5 : Nisan 15, 2013, 06:13:35 ÖS »
Önceki forumda sağlan tartışmıştık bu konuyu :) kapı açarken çizenler. aracın üzerine oturup kopçalarla çizenler. bahçe suluyayım derken aracımı sulayanlar ( 1 saat sirkeyle yıkanarak çıkıyor) arabayı kale yapıp şut çekenler... vs... Memleket duyarsız insanlarla dolu malesef :(
Bullet Qheylan...

You are what you know...(Albert Einstein)

*

Çevrimdışı abdullah_arıcı

• 4039
  • +32/-16
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Donanım: Active Plus
  • Km: 136700
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
« Yanıtla #6 : Nisan 15, 2013, 10:30:59 ÖS »
bendede  var 2 tane gerizekalının ızlerı
FORUMUN ACİL DESTEK EKİBİ

*

Çevrimdışı ReiZzZ

• 464
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Toyota Corolla Sedan 2015
  • Araç Modeli: 1.4
  • Km: 350
« Yanıtla #7 : Nisan 15, 2013, 10:48:08 ÖS »
bide kapyı vurup camı şakırdatan hayvanlar var palioda çok güzeldi cam açık olsa bile şakırdamıyorda bu şakırdıyor  :(

*

Çevrimdışı asaksak

• 779
  • +7/-1
  • Alper
  • Araç Marka ve Modeli: FİAT LINEA
  • Donanım: Dynamic Plus
  • Km: 84000
  • Motor: 1.3 Multijet Dualogic 90 HP
« Yanıtla #8 : Nisan 15, 2013, 11:33:57 ÖS »
maalesef her yerde böyle 4 ayaklılar var kimiside göz göregöre yapıyor.forum bornova da aracım park halindeyken arkada da hanım çocuğu emziriyor. genç bir çift geldi benim aracın burnu yola doğru bakıyor solumdaki aracın arkası yola doğru bakıyor yani adamla göz gözeyiz aslında, adam geldi kapıyı öküz gibi açtı dannn adamın kapısı benim kapıya çarptı tam arabasına binerken birden irkildi ve benim ona doğru kaşları çatık vaziyette baktığımı farketti adam pardon özür mözür derken yürü git çabuk şimdi ben açıcam kapıyı dedim yine affedersin diyip gitti. araç resmen apaçi arabasıydı yumurta kasa 4 kapılı honda civic arka kısımda koltuk yok onun yerine iki kocaman hopörlör vardı. adam defolup gidince baktım pek bişi görünmüyordu. bide benim aracın sağ bagaj köşesinde çizik var hafif oyuntu gibi anladığım kadarı ile bizim otoparkın olduğu yerde izmirin güzel bir deniz manzarası var geceleri insanlar manzarayı izlemeye arada içmeye sohbete gelir sanırım adamlardan biri kot pantolonu ile araca uzandı ve kotun metal perçinlerinden biri çizdi

*

Çevrimdışı Piaa

• 31
  • +0/-0
    • Her Şeyden Bir Şey
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2010
  • Donanım: Dynamic Plus
  • Km: 39000
  • Motor: T-Jet 120 HP + LPG
« Yanıtla #9 : Nisan 16, 2013, 01:34:07 ÖÖ »
Aracın ilk sahibi aracı nereye parkediyorsa bu göcüklerden birkaç tane mevcut bende.
Aracı park ederken en dikkat ettiğim konulardan birisi. Otoparkın uygun olmasından dolayı aracı ya yan olarak koyuyorum uygun bir yere ya da köşeye çaprazlama. Çizgiler yok. Eğer imkanınız varsa siz de öyle yapabilirsiniz. Belki küçük bir önlem olur.

*

Çevrimdışı urfabirecik

• 439
  • +3/-0
  • İbrahim Halil
  • Araç Marka ve Modeli: Honda Jazz
  • Araç Modeli: 20012
« Yanıtla #10 : Nisan 16, 2013, 10:21:55 ÖÖ »
Beterin beteri var, benim on camurluga surtmusler. Park halinde, sitede...
Sol arka kapiya, siskin kisima oyle dayamis kapisini ki girinti var... Kaportaciya sordum, duzelmez dedi...

Tapatalk'tan gonderildi.

"İmaj hiçbir şey..."

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #11 : Nisan 16, 2013, 10:38:51 ÖÖ »
geçmiş olsun...

*

Çevrimdışı ANIL GÜNEY

• 239
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FiAT LİNEA
  • Donanım: Urban
  • Km: 9120
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #12 : Nisan 16, 2013, 11:45:19 ÖÖ »
Maalesef benımde daha 1 aylık aracıma dün otopark yerinde sürtmüşler :(Aracım daha 1300 km de nazarlığını aldı yani kimsenin kimseye saygısı kalmamışki malımıza saygıları olsun

*

Çevrimdışı ANIL GÜNEY

• 239
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FiAT LİNEA
  • Donanım: Urban
  • Km: 9120
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #13 : Nisan 16, 2013, 11:52:11 ÖÖ »
beyfendinin yazdığı kırmızı kelimelerden cok ama cok yazmak istiyorum ama su anda maalesef bir faydası yok ben aracımın naylonlarını bile daha sökmeye kıyamazken böyle şeyler yasamak zor gercekten sizleri cok ıyı anlıyorum :(biz istediğimiz kadar aman kimseye bir zararımız olmasın diye uğraşalım aradan böyle lüzumsuz insanlar cıkıp bizlerin canını sıkabiliyor

*

Çevrimdışı linea42

• *
  • 3178
  • +5/-1
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT
  • Araç Modeli: LINEA 2013
  • Donanım: Lounge
  • Km: 65.000 km
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #14 : Nisan 16, 2013, 12:08:09 ÖS »

aman diyeyim nonickname. kırmızı renkli yerleri düzenle, yoksa birazdan uyarılar gelmeye başlar :)) :)) :))
lütfen düzgün zeki müren türkçesi kullanalım... ;)

Konu ile ilgili herhangi bir şikayetiniz varsa mesaj veya şikayet olarak bildirirseniz gereken incelemeyi yapalım. buradan gönderme yapmak yerine forum için daha faydalı olur kanaatindeyim :)
Bullet Qheylan...

You are what you know...(Albert Einstein)

*

Çevrimdışı desidero

• Atarlı
  • *
  • 4884
  • +52/-8
« Yanıtla #15 : Nisan 16, 2013, 12:53:25 ÖS »
Konu ile ilgili herhangi bir şikayetiniz varsa mesaj veya şikayet olarak bildirirseniz gereken incelemeyi yapalım. buradan gönderme yapmak yerine forum için daha faydalı olur kanaatindeyim :)
kimi şikayet edeceğim. Tolga'yı mı? ??? yok artık! daha neler  ::)
ben kargo firmasında çalıştığım için gönderi yapmadan duramıyorum  :)