Yaklaşık 3 hafta sonra bitecek trafik sigortasına 955 tl Teklif aldım kaskoyu bu sefer yetkili servisten yaptırayım diyorum full kasko
HDI 868 lira fiyat verdi.. servis seçimi kısıtlı diyor.AkSigorta 952lira verdi. IMM limitsiz.Servis seçimi serbest diyor..Ne nedir inanın bi fikrim yok. Bilen biri beni aydınlatsın ne olur [emoji3]
Yani istediğiniz servise götüremezsiniz. Firmanın anlaşmalı oldupu servis veya sanayi ustasına gidebilirsiniz.İmm dediği de ihtiyari mali mesuliyet. Yani yıllık toplam yapacağınız kaza limiti veya bir seferde yapacağınız kazada karşılanacak limit. Örnek kazaya sebep oldunuz ve 700 bin TL'lik mercedes pert oldu. Trafik sigortası 40 bin TL'sini (limiti rastgele yazdım) karşıladı ama geriye kalan 660 bin TL'yi kim ödeyecek. Tabi ki kasko. Burada işte imm devreye girer ve sizin imm eğer 660 TL'yi karşılarsa karşı tarafın hasarını öder. Yok karşılamaz ise o zaman karşı tarafın sigortası size dava açarak parayı tahsil eder.
Ray sigortanın diğer bir avantajı 15000 tl ye kadar olan hasarlarda exper atamıyor. İkame araç 2*15 30 gün veriyor diğer acenteler 2*7 14 gün ve özellikle sunu vurguladılar araç üzerinde kontakla çalınma durumunda araç bedelinin hepsini ödüyor bunu özellikle söyledi.
Kontakla çalınma kafa karıştırmasın. Hırsız eve veya işyerine girip anahtarı çalarsa veya gasp ederse geçerli. Ya değilse sizin araç üzerinde unuttuğunuz anahtarı kapsamıyor diye biliyorum.
Bu maddeyi kendileri söyledi normalde gasp ve çalınmalarda diğerleri ödüyor ama Ray sgiortada örneğin dedi siz akaryakıt istasyonuna geldiniz aracı stop etiniz ama anahtarı üzerinde unuttunuz ve aracınız çalındı bunu bile ödüyor dedi ben özellikle bir daha sordum evet ödüyor dedi
geçen ay sigortam.net'e trafiği 7. kademeden Sompo üzerinden ~600TL/3 taksit yaptırdım, kasko'yu bu sene yenilemedim; kampanya varmış A101'den ama kasadan poliçe öncesi kullanmak için indirim kuponu vermedi süresi doldu dedi, o tutar kadar (~30TL) indirim yaptı, poliçeyi aldıktan sonra da 20TL A101'den indirim kuponu verdi...
Alıntı yapılan: varyemez - Nisan 11, 2020, 07:16:26 ÖSgeçen ay sigortam.net'e trafiği 7. kademeden Sompo üzerinden ~600TL/3 taksit yaptırdım, kasko'yu bu sene yenilemedim; kampanya varmış A101'den ama kasadan poliçe öncesi kullanmak için indirim kuponu vermedi süresi doldu dedi, o tutar kadar (~30TL) indirim yaptı, poliçeyi aldıktan sonra da 20TL A101'den indirim kuponu verdi...Alıntı yapılan: varyemez - Haziran 03, 2021, 05:39:56 ÖSbu sene de sigortam.net'den trafiği 7. kademeden TürkiyeSigorta üzerinden 450TL/9 taksit yaptırdım.selamlar...
bu sene de sigortam.net'den trafiği 7. kademeden TürkiyeSigorta üzerinden 450TL/9 taksit yaptırdım.selamlar...
Alıntı yapılan: varyemez - Nisan 11, 2020, 07:16:26 ÖSgeçen ay sigortam.net'e trafiği 7. kademeden Sompo üzerinden ~600TL/3 taksit yaptırdım, kasko'yu bu sene yenilemedim; kampanya varmış A101'den ama kasadan poliçe öncesi kullanmak için indirim kuponu vermedi süresi doldu dedi, o tutar kadar (~30TL) indirim yaptı, poliçeyi aldıktan sonra da 20TL A101'den indirim kuponu verdi...Alıntı yapılan: varyemez - Haziran 03, 2021, 05:39:56 ÖSbu sene de sigortam.net'den trafiği 7. kademeden TürkiyeSigorta üzerinden 450TL/9 taksit yaptırdım.selamlar...Alıntı yapılan: varyemez - Mart 18, 2022, 03:53:58 ÖSbu sene ise QuickSigorta'dan trafiği 7. kademeden 1.085TL/5 taksit yaptırdım.
bu sene ise QuickSigorta'dan trafiği 7. kademeden 1.085TL/5 taksit yaptırdım.