ben 10 yıldır araç sahibiyim kendim, lineayı 0 km alana kadar hiçbir aracıma kasko yaptırmadım, 6 yıl yaptırmadım, alkollü araç kullanmam, serserilik yapmam, arad sırada düz otobanda 3. - 4. viteslerde 10 saniye dip gaz yaparım, başkada aksiyonum yok, bu yıl 4. yılım ve şükür daha kazam yok,
şimdi bir haberdir ortada geziyor, hasarsızlık indirimi kalkacakmış ve kaskolar zamlanacakmış, banane kardeşim, sen kaza yapan adamdan tahsilatını yap, bana niye yansıtıyorsun, ben mi seni zarara sokuyorum, sigortacımla görüştüm, yalan diyemedi, kaskomun dolmasına 6 ay var, dedim böyle bir şey doğru ise yenileme kardeşim benim kaskomu, ben kaskosuz binerim, zaten karşıdaki bana çarparsa o yaptırıyor, aracımı benden başkası kullanmıyor zaten, tek kullanıcıyım, 4 yılda 3500 lira para ödedim kasko şirketine, sonuç??? cebimden çıkan 3500 lira, şimdi burda hadi kaza yapsaydın diyen arkadaşlarım illaki olacaktır, doğru yapabilirdim de, ama ihtimalleri göz önüne aldığımda % olarak zayıf, bana çarparlarsa zaten karşı taraf yaptırıyor, ufak tefek şeyler dede zaten aracımız linea, aman kasko bozulmasın diye dışarı yaptırıyoruz , yani ben hasarsızlık falan diye 500 lira civarında para ödediğim için devam ettiriyorum, yok bu zamlanırsa ben yaptırmıyorum arkadaş, 6 yıl kasko yaptırmadım, en az 5000 liram cebimde kaldı, dediğim gibi kendimi de biliyorum , şimdi kasko şirketleri kalkmış zarar ediyorum diye bizede giydirecek, kusura bakmasınlar, kim onları zarara sokuyorsa onun fiyatını zamlasınlar, şükürki elimde vazgeçme gibi bir imkanım var,