Konuyla alakasiz ama, akaryakitin fiyatinin bu borsa kadar oynak oldugu bir ulkede 280 kurus, 380 kurus....vs gibi tuketim degerleri, kusura bakmayin ama, bana hic birsey ifade etmiyor.
Lt / 100km cinsinden veri cikarmak cok daha efektif. Ben nereden bileyim lpg nin fiyatini. Dizeli bile ogrenemeden fiyat zipliyor......
Gerçekten konuyla alakasız olmuş, neden yazdınız ki buraya? Zaten lpg nin litre fiyatını soranda yok,Haa araba çoktur, para çoktur km/L ye bile bakmaz insan, arkadaş merak etmiş konu açmış.
Değerler normal, benim aracım km de 26 kuruş civarı yakıyor.Yaklaşık 2 haftadır aracımı kullanmıyordum, 2 gün önce doldurdum lpg yi ölçerim depo bitimine yakın nasipse. 
ne alakasızı kardeşim bana lt 100 km olarak veri verin kalkıp sizin kuruş hesabınızı yapmak için bide otogaz veya hangi yakıtsa fiyatına mı bakıcaz ayrıca diyelimki baktık akaryakıt fiyatlarının bu kadar oynak olduğu piyasada sizin hesabın hangi fiyata göre olduğunu nereden bilicez.
oldum olası uyuz olmuşumdur aracım kmde sukadar yakıyo cümlesine...
Konu gidecek; polemiğe de girmeden bir şeyler yazmak istiyorum ama olmayacak:
1.Araban dizelse zaten lpg fiyatı da seni bağlamaz, bilmene öğrenmene gerek yok.
2.Maaşla çalışan insanlarız, babamızdan milyonlar kalmadı, bu yüzden ekmeğin fiyatınıda lpg nin pompa fiyatınıda biliyoruz.
3.Verdiğim rakam son bir ayı kapsar ki, geçen yılın pompa fiyatlarıyla hesap yapmıyoruz.
4.Kuruş hesabı için uğraşmana gerek yok, bu kadar üstüne alınmanada gerek yok.
5.Bu kadarcık şeye uyuz oluyorsan hayat zor olur kardeşim.
Bir arkadaş çıksa yazsa dizel aracına benim aracım şu kadar yakıyor diye, ben nereden bileyim dizelin pompa fiyatını çünkü bilmiyorum, ama burayada bunları yazıp yapmayın böyle.
Arkadaş bir konu açıp paylaşmış bir şey sormuş, bizde elimizden geldiğince cevaplıyoruz.
Bu arada Alperurhan hangi ilin temsilcisisiniz?