Herkese merhaba, 2011 1.3 multijet dualogic yarı otomatik aracım bugün hareket halindeyken vites arızası uyarısı verip tak tak tak vurma sesi ile stop etti. Tekrardan çalıştıramadım, hiçbir şekilde marş almıyor sanki beyin kitlemiş gibi. ESP devre dışı uyarısı var. Anlamadım neden böyle olduğunu, daha önce başına gelen varsa tavsiyelerinizi görmek isterim. Eylül 2025 de akü değiştirdim ucuz bir şey aldım autopower sanırım yanlış bakmadıysam. ısıtma bujileri sanırım yine kaynadığı için son 2 3 aydır arabayı çalıştırırken çok zorlanıyor araç. bugün de çalıştırırken sanki akü zayıfmış gibi zor döndü marş yine her zaman ki gibi 2. 3. marşta motor çalıştı. sonrasında airbag arıza uyarısı falan yaktı, multimedya teyp açılmadı, ünlem uyarı lambası yandı. yola çıktım 10 km sonra bir yere uğradım. tekrar çalıştırdığımda arıza ışıkları uyarılar söndü teyp de çalıştı 2 3 km gitmeden dur kalk hareket halinde ilerlerken vites arıza uyarısı akabinde kapattı kendini. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi akşamlar.