*

Çevrimdışı Rockco

• *
  • 6
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2012
  • Donanım: Active Plus
  • Kan Grubu: AB Rh +
  • Km: 277.000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Yeni Linea Sahibi Olarak Bilgi Almak İstiyorum
« : Haziran 03, 2023, 04:45:59 ÖS »
Arkadaşlar merhaba bugun babam Era'mı verip Linea'ya geçiş yaptırdı hiç haberim olmayan bir durum :) bu vesile ile aranıza katıldım 1.6 benzinden 1.3 dizele geçmek sanırım biraz sıkıntı olucak birkaç sorum olucak
1-aracım hangi paket 2012 1.3 multijet elektrikli aynalar 4 cam otomatik manuel klima arka kapılarda hoparlör ızgaraları var içinde hoparlör varmı bilmiyorum kapı kolları gövde rengi ile aynı
2-kumanda'da bagaj kapağını açmak için tuş bulunuyor bastığımda ışık yanıyor ama işlem yapmıyor bagaj kapağında anahtar yeri var ama çevrilmiyor koltuk altındaki kol ile açabiliyorum sadece
3-camlar kumanda ile otomatik kapanabiliyormu
4-teyp i ekranlı teyp ile değiştirmek istiyorum uyumlu model olarak önereceğiniz bir model varmı
şimdilik ilk aklıma takılan sorular bunlar kullandıkça yeni sorular ile yardımlarınızı istiyeceğim

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Donanım: Hiçbiri
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Motor: Hiçbiri
Ynt: Yeni Linea Sahibi Olarak Bilgi Almak İstiyorum
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2023, 12:40:03 ÖS »
Yeni aracınız hayırlı olsun. Aracın iç fotosunu atarsanız donanımla ilgili net yorum yapılabilir. Linea clasic kasa ise active plus, eays, pop modelleri olabilir. Yeni linea ise eays veya pop olabilir. 2012 yılında makyajlandı diye hatırlıyorum.

Bazı donanımlarda kumandadan bagaj açma olmuyor. Anahtar kutusu değişmiştir ancak modül yoksa bagajı açmayabilir, yada bagaj açma varsa bagajda ki motorda bir problem olabilir.

Camlar kumandadan kapanmaz, ayrıca modül taktırmanız gerekiyor.

Araç 2012 yılında makyajlandığı için o dönemde iki ayrı gögüsle üretildi  aracınız eski gögüs ise double teyp olmaz, modifiye gerekir. Yada double görünümlü single teyp takacaksınız. Yeni kasa ise uygun double teypler mevcut. Şuan ücreti ne kadar bilemiyorum ancak alacağınız teypte ram belleğin yüksel olmasına dikkat edin.

*

Çevrimdışı Rockco

• *
  • 6
  • +0/-0
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2023, 08:26:04 ÖS »
Yeni aracınız hayırlı olsun. Aracın iç fotosunu atarsanız donanımla ilgili net yorum yapılabilir. Linea clasic kasa ise active plus, eays, pop modelleri olabilir. Yeni linea ise eays veya pop olabilir. 2012 yılında makyajlandı diye hatırlıyorum.

Bazı donanımlarda kumandadan bagaj açma olmuyor. Anahtar kutusu değişmiştir ancak modül yoksa bagajı açmayabilir, yada bagaj açma varsa bagajda ki motorda bir problem olabilir.

Camlar kumandadan kapanmaz, ayrıca modül taktırmanız gerekiyor.

Araç 2012 yılında makyajlandığı için o dönemde iki ayrı gögüsle üretildi  aracınız eski gögüs ise double teyp olmaz, modifiye gerekir. Yada double görünümlü single teyp takacaksınız. Yeni kasa ise uygun double teypler mevcut. Şuan ücreti ne kadar bilemiyorum ancak alacağınız teypte ram belleğin yüksel olmasına dikkat edin.

Hocam teyp gogusu bu birde torpitoya bir apart takmislar usb icin aux mod a alamadim

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2023, 06:25:05 ÖS »
Eski tip göğüs var. Muhtemelen aracınız active plus modeli.

Aşağıda ki multimedia linkini örnek olarak atıyorum. Buna benzer multimedialar olur.

Torpitoda ki usb girişi aux çekilmiş olabilir. Çalışmıyorsa bağlantılarını kontrol etmenizde fayda var.

https://www.metatika.com/urun/fiat-linea-2007-2013-multimedya-ve-navigasyon

*

Çevrimdışı Oburix

• 53
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat linea
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 96000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #4 : Haziran 07, 2023, 10:15:05 ÖS »
Aracınız hayırlı olsun, bildiğim kadarıyla cd tuşuna iki kez basınca aux moduna geçiyor diye biliyorum..
Gidemediğin yer senin değildir.

*

Çevrimdışı Rockco

• *
  • 6
  • +0/-0
« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2023, 08:26:35 ÖS »
Eski tip göğüs var. Muhtemelen aracınız active plus modeli.

Aşağıda ki multimedia linkini örnek olarak atıyorum. Buna benzer multimedialar olur.

Torpitoda ki usb girişi aux çekilmiş olabilir. Çalışmıyorsa bağlantılarını kontrol etmenizde fayda var.

https://www.metatika.com/urun/fiat-linea-2007-2013-multimedya-ve-navigasyon

plaka sorguda active plus olarak geçiyor multimedya olarakda 9' bi model bağlattım sizin dediğiniz modeli bulamadım burdaki teypcilerde

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2023, 10:45:20 ÖS »
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.