Arkadaşlar 2011 hatasız boyasız 1.6 dizel.emotion plus aracımı tam 3 yıllık birlikteliğimizi sonlandırarak bugün itibariyle satmış bulunuyorum.
Tüm hafif ve ağır bakımları yapılmış hasarsız kazasız boyasız içi dışı 10 üzerinden 9 alabilecek durumda,218 bin km deki aracımı 350 bin liraya bugün sattım.
Arayan ancak hiçbiri gelmeyen onca insan ,maraştan ,antepten arıyorum depremzedeyim bana ne olur diyen niceleri( kusura bakmayın ama,depremzedenin araba almakla.ne işi olur,hadi evi barkı işi gücü sağlam.kaldı peki niye depremzedeyim diye acındırmaya çalışıyor diye düşündüm,meğerse yeni yöntemmiş) ,310 320 verenler vs den sonra akşam kapalı garajda aracı almak isteyen biri ile konuşurken alt komşumda garaja indi ve naber abi diye başlayan konuşmaya arabayı satacağımda diye cevap verince,
Tamam abi ben aldım o zaman ne kadarsa demesi,sabah hemen satışını alması,ve arabanın aynı otoparkta sadece artık eski yerine tam karşı çaprazında parkedecek olmasıda enteresan oldu yani..11. Daireden 3. Daireye gitti.
Ucuz verdiğimi biliyorum. Ancak yerine alacağım araç için inşallah değdi diyeceğim .
Hepinize sağlıklı günler dilerim