*

Çevrimdışı Alignc

• 63
  • +0/-0
  • Kalite Asla Tesadüf Değildir
  • Araç Modeli: Fiat
  • Donanım: Active Plus
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
Arkadaşlar herkese merhaba Aracım 1.3 dizel E5 motor arızası tam şu şekilde ara soğukken hiçbir sıkıntı yok ısınınca yaklaşık 2000 ile 3000 devir arası yüklendiğimde motor arıza ışığını yakıp çekişten düşüyor bir müddet sonra da stop ediyor du ben de ustamı aradım bana arka mazot pompası ön mazot pompası enjektörler sensörler birçok şeyden yapabileceğini söyledi ve yüksek mevla'da fiyat çıkardı ben de hiç sanayiye götürmeden elimde orijinal mazot filtresi vardı tesadüfen onunla değiştirdim mazot filtresini aracım şu anda düzeldi hiçbir sıkıntısı yok çekişi daha da düzeldi üstüne 3 vites 4 vites 5 viteste sonuna kadar abandım hiçbir arıza vermedi olur ya başına gelen olursa ilk önce mazot filtresini bir değiştirsin derim eğer ben ustaya götürseydim umuyorum ki bana çok fazla masraf çıkaracaklardı faydam olsun diye buradan paylaşmak istedim herkese kolay gelsin sorusu olan olursa memnuniyetle cevaplarım Yeter ki faydam dokunsun

*

Çevrimdışı Alignc

• 63
  • +0/-0
Konuyu Dizele Açacaktım ama LPG ye açmışım Şimdiden özür dilerim tekrar düzeltmek istedim Düzeltemedim

*

Çevrimdışı 7805

• 165
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT LİNEA 2017
  • Araç Modeli: 2017 1.4 77 HP
  • Donanım: Pop
  • Km: 36.000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
bahsettiğini  belirtiler  geçen hafta bende oldu ama triger setini yeni değiştirmiştik daha ...
istop etme  çekişten düşme motor  teklemesi  efendime söylim sanırsam usta  sente ayarını  iyi yapamamış ama şimdi  sorun yok  çok şükür...

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Donanım: Hiçbiri
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Motor: Hiçbiri
Bilgilendirme için teşekkürler. Mazot filtresi sahte veya kalitesiz ise çabuk şişer ve mazot akışını engeller. Bu nedenle mazot filtremizde ucuza kaçmayalım.

*

Çevrimdışı Alignc

• 63
  • +0/-0
Bilgilendirme için teşekkürler. Mazot filtresi sahte veya kalitesiz ise çabuk şişer ve mazot akışını engeller. Bu nedenle mazot filtremizde ucuza kaçmayalım.
Rica ederim Eywallah çok sağolun

*

Çevrimdışı skalaytr

• **
  • 15
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat linea
  • Araç Modeli: 1.4
  • Motor: Hiçbiri
Arkadaşlar merhaba uzun süredir motor 3500 devire gelince arıza ışığı yakma ve çekiş düşüşü problemi yaşıyordum. Forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine arıza tespit cihazı alıp fonik çark sıfırlama yaptım ve soru soruyor çözüldü. Yaklaşık 1000 km yol geldim ve ışık yanmadı çekiş problemi yaşamadım. Özellikle @timbaz arkadaşımıza çok teşekkür ederim