*

Çevrimdışı jamiryooo

• 35
  • +0/-0
  • Araç Modeli: linea 1.3
  • Donanım: Hiçbiri
  • Motor: Hiçbiri
göçük düzeltme ve pasta cila
« : Eylül 12, 2021, 11:09:03 ÖS »
herkese selamlar,
arabanın kaputunda iki ayrı bölgede avuç içi kadar yerde 5-10 mm çapında 15-20 göçük var, birisi park halindeyken çekiç gibi bir şeyle vurmuş. kim neden yaptı bilmiyorum, kimsenin dükkanının önüne falan koymadım, park ederken kimseyle tartışmadım ama birileri zarar vermiş.  istanbulda (önceliğim anadolu yakasında) bunları düzeltebilecek bir yer biliyor musunuz? kaskonun mini onarımıyla yaptırmak istiyorum düzgün bir yer bulursam.
 bir de pasta cila yaptırmak istiyorum. arabada pas lekesi gibi leke var bazı yerlerde, bazı kirler yıkamayla geçmiyor. pasta cilayı iyi yapabilecek tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? instagramda 300 TL ile 700 TL arasında komple temizlik, pasta cila ve seramik kaplama yaptığını iddia eden yerler var ama hangisi işini düzgün yapıyordur bilemiyorum.
şimdiden herkese teşekkürler

*

Çevrimdışı M.ARAS

• 2072
  • +8/-0
Ynt: göçük düzeltme ve pasta cila
« Yanıtla #1 : Eylül 15, 2021, 07:34:50 ÖÖ »
Maltepe de E5 üzerinde RS oto var, otoking var yine Maltepe Park yakınında, yada sanayide göçük düzelten yerlerden fiyat alabilirsiniz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
« Yanıtla #2 : Eylül 16, 2021, 12:47:25 ÖÖ »
herkese selamlar,
arabanın kaputunda iki ayrı bölgede avuç içi kadar yerde 5-10 mm çapında 15-20 göçük var, birisi park halindeyken çekiç gibi bir şeyle vurmuş. kim neden yaptı bilmiyorum, kimsenin dükkanının önüne falan koymadım, park ederken kimseyle tartışmadım ama birileri zarar vermiş.  istanbulda (önceliğim anadolu yakasında) bunları düzeltebilecek bir yer biliyor musunuz? kaskonun mini onarımıyla yaptırmak istiyorum düzgün bir yer bulursam.
 bir de pasta cila yaptırmak istiyorum. arabada pas lekesi gibi leke var bazı yerlerde, bazı kirler yıkamayla geçmiyor. pasta cilayı iyi yapabilecek tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? instagramda 300 TL ile 700 TL arasında komple temizlik, pasta cila ve seramik kaplama yaptığını iddia eden yerler var ama hangisi işini düzgün yapıyordur bilemiyorum.
şimdiden herkese teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun. Bir şekilde tamir yapılır. Yalnız Park ettiğiniz yerde mutlaka Kameralar vardır oradan yapanı tespit edebilirsiniz. Araştırmakta yarar var. Bugün size yapan yarın başkalarına da yapabilir. Selamlar..
Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.

*

Çevrimdışı jamiryooo

• 35
  • +0/-0
  • Araç Modeli: linea 1.3
  • Donanım: Hiçbiri
« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2021, 09:30:37 ÖS »
nerede iken yapıldığını bilsem araştıracağım ama nerede oldu bilmiyorum. dışarıdayken park ettiğim bir yerde mi oldu, apartmanda mı oldu, hangi gün oldu bilmiyorum. bu yüzden araştıramadım.

Öncelikle geçmiş olsun. Bir şekilde tamir yapılır. Yalnız Park ettiğiniz yerde mutlaka Kameralar vardır oradan yapanı tespit edebilirsiniz. Araştırmakta yarar var. Bugün size yapan yarın başkalarına da yapabilir. Selamlar..

*

Çevrimdışı dynia

• *
  • 4
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Skoda Fabia
  • Araç Modeli: 2013
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 48862
« Yanıtla #4 : Eylül 24, 2021, 08:46:36 ÖS »
Ataşehir de Auto Lord var. Rs göçük işlerini yapan usta. Bi fiyat alın isterseniz. Kayışdağında

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi