*

Çevrimdışı uruh

• 20
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Linea
  • Araç Modeli: 2008
  • Donanım: Active
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 267000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Turbodan anlayanlar bakarmısınız
« : Temmuz 29, 2021, 04:54:36 ÖS »
Selam arkadaşlar. Geçen eksoz manifoldunun saplaması kırıldığı için rahat çalışmak için turbo ve yağ soğutucuyu söktü usta turbonun durumunu görünce kaygılandım biraz. Islık falan yok çekişte normal gibi. Anlayan arkadaşlar bakabilirse revize falan gerekirmi acaba. Video aşağıda
https://youtube.com/shorts/SQenZmahHnw?feature=share

*

Çevrimdışı Erhan Bey

• 167
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat
  • Araç Modeli: 2010
  • Donanım: Hiçbiri
  • Km: 140000
  • Motor: Hiçbiri
Ynt: Turbodan anlayanlar bakarmısınız
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2021, 08:00:13 ÖS »
merhabalar.gördüğüm en temiz turbo.pervane kanatları sağlam.biraz mil boşluğu var sanırım.Aslında mesele bu pervanenin arkasında olam milde.Arıza belirtisi yoksa mesele yoktur..Birde usta ne gibi argümanlarla sıkinti olduğunu belirtti.Buda önemli.

*

Çevrimdışı uruh

• 20
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Linea
  • Araç Modeli: 2008
  • Donanım: Active
  • Km: 267000
« Yanıtla #2 : Temmuz 30, 2021, 08:45:21 ÖS »
merhabalar.gördüğüm en temiz turbo.pervane kanatları sağlam.biraz mil boşluğu var sanırım.Aslında mesele bu pervanenin arkasında olam milde.Arıza belirtisi yoksa mesele yoktur..Birde usta ne gibi argümanlarla sıkinti olduğunu belirtti.Buda önemli.
Motor Ustası sorun yok dedi. Turbo için gitmedim manifoldun saplaması kırılmış ona ulaşmak için turboyuda söktü. Çıkmışken bende bilenlere bi danışayım dedim. Turbo ustası görmedi yani. Cevap için teşekkürler.

*

Çevrimdışı ertyu

• 29
  • +0/-0
  • Donanım: Active Plus
  • Km: 190000
« Yanıtla #3 : Temmuz 31, 2021, 11:31:51 ÖÖ »
Senin turboda bir sorun yok. Bende geçenlerde kuzen turbocu diye bir kontrol ettirdim. Bir iki ayar yaptı sadece problem yok sapasağlam dedi. Usta taktı araba 2.5 devirden sonra ötüyor biraz. Ondan önce yoktu öyle birşey usta takarken birşeyi mi yanlış taktı çözemedim

*

Çevrimdışı Erhan Bey

• 167
  • +0/-0
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2021, 04:22:24 ÖS »
Senin turboda bir sorun yok. Bende geçenlerde kuzen turbocu diye bir kontrol ettirdim. Bir iki ayar yaptı sadece problem yok sapasağlam dedi. Usta taktı araba 2.5 devirden sonra ötüyor biraz. Ondan önce yoktu öyle birşey usta takarken birşeyi mi yanlış taktı çözemedim
Turbanun öttüğune eminmisin.Coğunlikla ustalar egzoz bağlantısinı tam sıkamıyorlar.Oradan turbo ötmesine benzer daha çok vakum sesi veriyor.Egzoz kokusuda verir ara sıra.

*

Çevrimdışı ertyu

• 29
  • +0/-0
  • Donanım: Active Plus
  • Km: 190000
« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2021, 06:52:16 ÖS »
Turbanun öttüğune eminmisin.Coğunlikla ustalar egzoz bağlantısinı tam sıkamıyorlar.Oradan turbo ötmesine benzer daha çok vakum sesi veriyor.Egzoz kokusuda verir ara sıra.

Uzun yola gideceğim için aracı genel bir bakıma verdim. Ustaya söyledim durumu ötme felan yok o normal ses dedi. Ötme sesinden daha çok böyle vuu gibimsi bir sesti bugün aldım arabayı yok gibi azalmış

*

Çevrimdışı Erhan Bey

• 167
  • +0/-0
« Yanıtla #6 : Ağustos 03, 2021, 07:35:28 ÖS »
Uzun yola gideceğim için aracı genel bir bakıma verdim. Ustaya söyledim durumu ötme felan yok o normal ses dedi. Ötme sesinden daha çok böyle vuu gibimsi bir sesti bugün aldım arabayı yok gibi azalmış
Hayırli yolculuklar.

*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
« Yanıtla #7 : Ağustos 03, 2021, 09:28:13 ÖS »

Yolun açık olsun. Hayırlı Yolculuklar..
Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.