Arkadaşlar merhaba,2008 model 1.3 linea sahibiyim. Uzun bir zamandır garip bir sorun yaşıyorum. Aracın farlarını 1. kademe açtığımda bazen gösterge paneli ışığı yanıp sönüyor ve o sırada farlar çok parlak yanıyor. Bir kaç saniye sonra düzeliyor veya bazen düzelmiyor farı kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Bu arada araçta herhangi bir arıza ışığı yanmıyor. Bunun haricinde alakalı mı bilmem ama bazen silecekleri tek seferlik çalıştırmak için sağdaki kolu ileri ittiğimde silecekler çok hızlı çalışıyor ve durmuyor. Aracın aküsü yeni değişti sanırım başka bir sıkıntı var. Sanayideki ustalara sorduğumda net bir cevap veremiyorlar ve sorunu görmeden yardımcı olabileceklerini söylüyorlar. Sorun da nadir ortaya çıkıyor. Daha önce böyle bir sorun yaşıyan var mıdır? Beyin arızası olabilir diyorlar bilemedim. Uzun bir zamandır bu sorunu yaşıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Selam arkadaşlar 2012 model linea urban aracım farları yakınca hataya geçip klimayı açıyor dış aydınlatma arızası veriyor sinyalleri çakar şeklinde değilde düz olarak düşük voltajda yakıyor bu arıza sürekli değil bazen oluyor olunca kapıları bile kilitlemiyor sebebi nedir bilen varmı
sizin sorun büyük gibi. İnşallah çözüm bulursunuz. Öncelikle sigorta kutularında ki kablo bağlantılarını kontrol ettirin. Bir yerlerde bir şase, kablo kopukluğu veya oksitlenme var gibi. Sonra beyine baktırın beyinde problem olabilir.
Ana şase kablosunu değiştirdi elektrikçi bilgisayara bağlatsam gözükürmü arıza