Merhaba Otomatik Vites Linea 2012 Emation Plus aracım var. Araç dışarıda duruyor yaklaşık 1 ay önce ilk çalıştırdığımda aracın gösterge ekranı gitti.Ekran sadece sarı ışık olarak gözüküyor. Elektrikciye gösterdim ekrana elektrik geliyor bizimle alakalı değil dediler. Beyinciye gösterdim hiçbir şeye bakmadan drekt değişmesi gerekir dedi bende güvenemediğim için herhangi bir işlem yaptırmadım. Araç yaklaşık 30 km çalıştıktan sonra ekran düzeldi. Genelde Soğuk ve nemli gecelerin sabahında ilk çalıştırılırken ekran gidiyor . Belli bir süre çalıştıktan sonra ekran düzeliyor. Havaların soğuk ve nemli olmadığı günlerde ve aracın her gün düzenli olarak çalıştırıldığı günlerde ise ekran gitmiyor ve sorunsuz çalışıyor. Aracın vitesleri dahil her şeyi sorunsuz çalışıyor sadece gösterge ekranında yer alan km.otomatik vites/manuel vites sıcaklık vb. bilgileri göremiyorsunuz.Ekran geri geldiğinde ise tüm bilgiler doğru olarak geliyor. Bu durumu daha önce yaşayan varmı acaba neden olur bu durum ve bir çözümü varmıdır ? Bu sorunu daha önce yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim .