*

Çevrimdışı ilter88

• *
  • 2
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Donanım: Emotion Plus
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 48000
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
Bluetoothlu Teyp Hkn.
« : Ocak 29, 2021, 08:37:11 ÖS »
Merhaba arkadaşlar sizlere birşey soracaktım.Bende 2011 emotion plus araç var.Malum bluetooh ile mzüik dinlenmiyor. Bende gri renk çerçeve alıp sony veya pioneer bluetoothlu teyplerinden takmak istiyorum.Sorularım ise?

Aracın fabrikasyon blue&me mikrofonunu yeni alacağım teype bağlayabiliyormuyuz?
2.Kontak kapalı iken teyp çalışıyormu?Araba da çok oturuyorum devamlı kontak açık kalmasını istemem keza usb ile dinlerken açık bırakıyordum akü zayıflıyordu?

Şimdilik bu kadar yardımcı olursanız sevinirim.

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Donanım: Hiçbiri
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Motor: Hiçbiri
Ynt: Bluetoothlu Teyp Hkn.
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2021, 09:19:10 ÖS »
Merhaba arkadaşlar sizlere birşey soracaktım.Bende 2011 emotion plus araç var.Malum bluetooh ile mzüik dinlenmiyor. Bende gri renk çerçeve alıp sony veya pioneer bluetoothlu teyplerinden takmak istiyorum.Sorularım ise?

2.Kontak kapalı iken teyp çalışıyormu?Araba da çok oturuyorum devamlı kontak açık kalmasını istemem keza usb ile dinlerken açık bırakıyordum akü zayıflıyordu?

Farklı teyp/multimedia bağladığınızda blue&me ile ilgili herşey iptal olur. Direksiyon tuşları da iptal olur. Direksiyon tuşları için bir modül satıyorlar. Blue&me'ye gelen Mikrofon kablosunu da bulursanız soketler uyarsa çalışma ihtimali var.

Yanlış hatırlamıyorsam kontak kapalı iken teybin 20 dakika açık kalması ayarlanabiliyordu. Farklı teyplerde de bağlantı için iki farklı elektrik giriş soketi bulunur. Birinci bağlantı kontaktan elektrik alırken ikinci bağlantı direkt aküden elektrik alır. Teyp direkt aküden elektrik alındığında aküyü koruma odaklı olarak 20 dakika civarında kendini kapatır.

*

Çevrimdışı ilter88

• *
  • 2
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Donanım: Emotion Plus
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 48000
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2021, 09:36:55 ÖS »
Farklı teyp/multimedia bağladığınızda blue&me ile ilgili herşey iptal olur. Direksiyon tuşları da iptal olur. Direksiyon tuşları için bir modül satıyorlar. Blue&me'ye gelen Mikrofon kablosunu da bulursanız soketler uyarsa çalışma ihtimali var.

Yanlış hatırlamıyorsam kontak kapalı iken teybin 20 dakika açık kalması ayarlanabiliyordu. Farklı teyplerde de bağlantı için iki farklı elektrik giriş soketi bulunur. Birinci bağlantı kontaktan elektrik alırken ikinci bağlantı direkt aküden elektrik alır. Teyp direkt aküden elektrik alındığında aküyü koruma odaklı olarak 20 dakika civarında kendini kapatır.
Hocam cevabınız için tşkler. Peki teyp 20 dk sonra kapandığında tekrar elle açabiliyormuyuz?Yoksa kontak açmak mı gerekli? Ne şekilde bağlattırmam gerekiyor.

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2021, 10:28:56 ÖS »
Hocam cevabınız için tşkler. Peki teyp 20 dk sonra kapandığında tekrar elle açabiliyormuyuz?Yoksa kontak açmak mı gerekli? Ne şekilde bağlattırmam gerekiyor.
Tekrar açılır. Ancak şunu belirtmek gerekir ki uz6n süreli teybin açık kalması aküyü zayıflatır. Bu nedenle 20 dakika limit konmuştur. Uzun süreli dinlemelerde arada araç çalıştırılıp akünün şarj olması sağlanmalıdır.

*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
« Yanıtla #4 : Ocak 30, 2021, 12:41:00 ÖÖ »

Linea ailesine hoş geldiniz. Selamlar 
Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.

*

Çevrimdışı M.ARAS

• 2072
  • +8/-0
« Yanıtla #5 : Ocak 30, 2021, 01:11:34 ÖS »

Mikrofonun yerini tespit etmek lazım sonrası kolay kablo çekilir teyipten, ben olabilecek yerleri gözle kontrol ettim ama göremedim mikrofonu nereye koydularsa..

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
« Yanıtla #6 : Ocak 30, 2021, 03:59:14 ÖS »

Mikrofonun yerini tespit etmek lazım sonrası kolay kablo çekilir teyipten, ben olabilecek yerleri gözle kontrol ettim ama göremedim mikrofonu nereye koydularsa..

ayna yanında ki aydınlatmaların arasında diye biliyorum. Attığım resimde 2 numara olması lazım.

*

Çevrimdışı M.ARAS

• 2072
  • +8/-0
« Yanıtla #7 : Şubat 01, 2021, 11:53:21 ÖS »
ayna yanında ki aydınlatmaların arasında diye biliyorum. Attığım resimde 2 numara olması lazım.
Orta aydinlatmaya 3 soket geliyor, aydınlatma, ambians ve mikrofon, dediğiniz gibiymiş orta aydınlatma da..

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2021, 11:59:18 ÖS »
Orta aydinlatmaya 3 soket geliyor, aydınlatma, ambians ve mikrofon, dediğiniz gibiymiş orta aydınlatma da..

Elinize sağlık. İhtiyacı olanlar için bir arşiv daha oldu.

*

Çevrimdışı M.ARAS

• 2072
  • +8/-0
« Yanıtla #9 : Şubat 02, 2021, 09:05:11 ÖÖ »
Elinize sağlık. İhtiyacı olanlar için bir arşiv daha oldu.
Yol göstermeniz sayesinde oldu, sizin de elinize sağlık..