Herkese Merhaba Arkadaşlar,
4,5 yıldır sorunsuz kullandığım aracımı ihtiyaç nedeniyle satışa çıkarttım. Gerekli bilgileri aşağıdaki gibidir. 2008 model Emotion paket yarı otomatik dizeldir Fiyatım 75.750 TL'dir. Bilgileri aşağıda veriyorum.
Yakıtın %80' i opet veya bp den alındı.En yüksek setan sayılı dizel BP de olduğu için genelde orayı tercih ederim.
10.000 Bakımları yetkili serviste orjinal parçaları ile yapılmıştır.Zaten yan sanayi alacak kadar fahiş fiyatlı değil parçaları.Parça ve bakım açısından da diğer araçlara göre çok uygun fiyatlı bir araç.
Triger zincirini 220.000 km de orjinali ile değiştirdim.Şanzıman yağıda bu işlem sırasında tutela marka ile değiştirildi.
Her 10.000 bakımında würth veya berner dizel enjektör temizleyici ilavesi yaptım. Difüzör temizliği yapıldı.
Dört lastik yeni(2-3 Aylık)
Direksiyon pompası değişti,
V kayışı değişti
Direksiyon Kayışı değişti,
Klima Gazı Yenilendi,
Motor Yağı ve Polen Dahil Tüm Filtreler Yenilendi,
Egzost Manifoldu ve Contası Yenilendi.
Hasarı veya çalışmayan aksam:
-Bagaj kapağının tampon tarafı(linea yazısı hizasından aşağı) ve arka tampon(park halindeyken geri geri çarptılar avuç içi kadar yer bagaj kapağı kilit kısmından içeri girdi.Fotoğrafları mevcut.
-Şoför koltuğunun elektrikli bel desteği çalışmıyor.Aldığımda çalışıyordu sonradan durdu.Hiç getirip gösteremedim net olarak problemi ne bilmiyorum.
İlan Bilgileri:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hasar-kayitsiz-degisensiz-bakimli-otomatik-linea-851825470/detay