*

Çevrimdışı fahrisvd

• 20
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2007
  • Donanım: Dynamic
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 188.000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Kış lastiği
« : Ekim 23, 2020, 11:27:14 ÖÖ »
Merhaba aracımı kış dağ yolunda aktif kullanacağım. Kar lastiklerim Petlasti fakat daha iyi bir lastik almayı düşündüm.  NOKIAN WR DR4 ile geçen sene çıkarttığı Nokian WR Snowproof arasinda kaldim kullanan var mı önerir mısınız?

*

Çevrimdışı samsunluyuz1453

• 21
  • +0/-0
    • linea
  • Motor: Hiçbiri
Ynt: Kış lastiği
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2020, 01:57:41 ÖS »
Nokian 4 mevsim weatherprof kullandim. Kar sembolü vardi. Kişin hic sorun yasamadim. Guzel yumuşak lastikti. Lastikci takarken cok guzel yumuşak lastik dedi. Ancak 4 mevsim diye yazın  kullaninca çatlamalar oldu. Garantiden iade ettim. Yazın yaz kışın kış lastigi kullanmak gerek.
Nokian kış lastikleri guzeldir.çok araştirdim alirkende. Etiket değerleride yüksekti. Alinabilir. Ama ben artik yerli den yanayim  :)  bu kış petlas alacagim yada lassa.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Çevrimdışı kanser51

• 667
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat
  • Araç Modeli: 2014
  • Donanım: Pop
  • Km: 195625
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
Ynt: Kış lastiği
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2020, 02:08:23 ÖS »
4 senem Kars Ardahan da geçti o zamanlar şahinim vardı Debica Frigo 2 kullandım çok km yaptıgım icin iki takım eskittim, zaten yılın 8 ayı kar lastiği takılı kalıyordu mecburen. Bir gün bile zincir takmışlığım yok Goodyear ın yan ürünü Polonya üretimi. Şimdi Kilis teyim araç Linea lastiğim Petlas yılın sadece bir ayı takılı kalıyor oda kışın memlekete git gelde...