*

Çevrimdışı psizmir

• *
  • 8
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 1.3 Multijet
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 111000
  • Motor: Hiçbiri
Lastik sorunu
« : Ağustos 07, 2020, 12:20:19 ÖÖ »
Arabanın lastiklerini şişirdikten 1 gün sonra aracın sol arka lastik inmiş. Lastiği stepneyle değiştirdim, sonra sönük lastiği benzinlikte şişirmeye çalıştım. Lastikte bir delil vs görünmüyor iyice baktım. Arızalı lastiği şişirmeye çalıştım ama şişmedi. Acaba şişirme memesinde bir sorun mu var? Yoksa arabaya takılı olmayan lastik şişmez mi?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Çevrimdışı multijetlinea

• 107
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Donanım: Active Plus
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Ynt: Lastik sorunu
« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2020, 12:53:34 ÖÖ »
Hocam anladığım kadarıyla pompa hava basmaya başlamadı, aktif olmadı. Patlak lastiklere hava basmak için ayrı tuşu var benzinliklerdeki hava makinelerinde.

Normal çalışırken basınçla karşılaştığında ayarladığınız basınca getirmek çalışmaya başlıyor. Ancak patlak lastik şişirme tuşuna bastığınızda kesik kesik hava basmaya başlar (lastiğe takılı olsun olmasın)

*

Çevrimdışı Karaduman205

• 25
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Albea 1.3jtd.
  • Kan Grubu: B Rh+
  • Km: 121000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Ynt: Lastik sorunu
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2020, 12:18:43 ÖS »
Hocam anladığım kadarıyla pompa hava basmaya başlamadı, aktif olmadı. Patlak lastiklere hava basmak için ayrı tuşu var benzinliklerdeki hava makinelerinde.

Normal çalışırken basınçla karşılaştığında ayarladığınız basınca getirmek çalışmaya başlıyor. Ancak patlak lastik şişirme tuşuna bastığınızda kesik kesik hava basmaya başlar (lastiğe takılı olsun olmasın)
Benzinlikteki pomoalarda sonuk lastik tusu var dikkatinizi cekmemis galiba. Tamamen inik lastigi sisirmek icin