10 yasini doldurmuş tum aracların ortak sorunu. Anlattıklarınız birebir bendede mevcut
Boyatsak bi dert boyatmasak dahada ilerliyor
Satsak kendi aracımız kadar temizini nasıl buluruz?
Euro4 zaten başlı başına bi avantaj
Euro5 veya egea olsa hem yuklu bi fark hemde egea kullananlardan duydugum bizim araclara gore çok daha sorunlu
Bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Böyle kullanıyorum şimdilik. Çünkü aracımı seviyorum. Varsın boyası kotu olsun.
Satmak dert almak dert boyatmak ayrı dert. Gözum yemiyo 
Ayrıca buyuk sehirlerde artık hergun biyerini surtup kacıyolar. Otoparkta kapisini vuranmı dersin bisikletle çizenmi, yağlı boya damlatan mı. Belli bi yerden sonra akışına bırakıyosun. Olmayınca olmuyo 
Ben iki konuda avantajlıyım, hem otopark (kuşlar pisliyor ama sorun olmuyor, düzenli yıkatıyorum dışını) çoluk çocuktan uzak, girip çıkan araç sayısı 3, binanın arkasında kaldığı için yaya trafiği vs. de yok, hem de araç beyaz, bir daha da beyazdan başka renk tercih etmem. Çok yakışan renkler var ama beyaz renklerde eski kuş serilerinde bile sorun olmuyor boya ile alakalı.
Yanları çok ciddiye almaya gerek yok, ama ülkemizde kaput, bagaj ve tavanda boya takıntısı var. Adamın kırmızı arabası var, renk kırmızıdan başka her şeye benziyor artık, boyatmıyor orjinal diye. Boyatsa hem 4, 5 bin lira masraf edecek, hem de satarken değer kaybedecek.
Egea konusunda haklısın üstat, şirkette kullandığımız, daha 100 bin km olmamış, şirket anlaşması gereği sadece po'dan yakıt alınmış egeaya 2. kez enjektör değişimi yaptırdık. Sağ arka yolcunun ayak hizasından tır tır tır bir ses geliyor özellikle performanslı kullanımda, bulamıyorlar. Acil bir şey için çevre yolunda viraja sert girdim (Bağlum köprüsü ile protokol yolu bağlantısı arasındaki viraj) ESB müdahale etti, kaza yapıyordum. Ben viraj dönüyorum, ESP aracı düzeltip düz götürmeye çalışıyor araç kıçtan kaçırıyor diye. ESP'siz linea ile aynı yerde aynı hızda geçiyorum, sorun teşkil etmiyor. Keşke egea yapacaklarına lineayı geliştirselerdi.
Bu arada, dün acil bir iş için yine biraz topukladım, bizim araçlar yakıta acımayınca iyi gidiyormuş, Kuzey Ankara'yı çıkarken önüme çıkan her aracı taciz edip yol aldım zorla. Viraj konusunda da beklentimden iyi çıktı. O kadar sert şerit değiştirdim, virajlara daldım, hiç bir kopma emaresi göstermedi. Sadece kupa salınımı fazla, araç yatıyor, tedirgin ediyor, ama şoförü tedirgin etse de kendisi pek tedirgin olmuyor.
Neredeyse satacaktım bebek arabası bagaja sığmıyor diye, vazgeçtim

Fakat bu ikiz bebek arabası çok büyük, cidden bagaja girmiyor.