İstanbul Ateşehir'de Rem Elektronik adlı bir ithalatçı var. Kendi getirtip satıyor. 1300 lira kamera dahil fiyatı. Kamerası gündüz iyi ama gece pek iş görmez. Cihaz 7 inç Android 9.0 (8.1 den yükseltilmiş versiyon) Benim arabada kapılar açık uyarısını göstermedi. Bazı yüksek modellerde göstermiyor. Bluetouth, wifi, mirrorlink gibi özelliklere sahip. Ekran çözünürlüğü 1024*600.Dokunmatiği fena değil algılama iyi. Ekranda renkler canlı. Yalnız gündüz ışığı için ayar yapmak gerekli. İşlemci hızı fena değil menü geçişleri hızlı. Kendinden gps li. Deneme fırsatım oldu gerçekten güzel. Wifi ile ilgili çok uzaktan çekmiyor gibi. Araba kapının önündeyken evi algılamakta zorlandı. Tabi ona gerek yok. Araç içinde gayet makul.Radyo çekim gücünü çok denemedim ama gayet iyi çekiyior.Gps için kurulan program gerçekten iyi.Direksiyon tuşları aktif.Arada saniyenin yarısı kadar zaman farkı oluyor. Bastıktan sonra algılaması için. Teypte de öyleydi zaten. Dediğim gibi bence olumsuz tek yanı kapı açık uyarısını göstermiyor. Ya da büyük ihtimal bir ayar veya güncellemeyle olur.Tabi bilmediğim icin o riski alıp kurcalamam.Diğer oem multimedyalarda yani 500-700 lira daha pahalı olanlarda gösterir belki. 2 gb ram ve 16 gb hafıza yeterli bence. Cihazın hafızasına video veya müzik yüklemek anlamsız bence. Zaten cihazın kendi işletim sistemi yüklü 11-12 gb boş alan var. Çift usb girişi var. Cihaza takıp arkadan torpidoya götürüyorsun. Yani torpidoda kullanıyorsun. Ya da uğraşır bardaklıkların oraya montajlarsın.Cihaz bence güzel fiyatı da makul.Satıcı biraz yoğun ama yine de ilgileniyor sorulara cevap veriyor.Resim ve video atacağım.Almak isteyen değerlendirebilir.Bu arada bu kapı açık ayarını bilen varsa benimle iletişime geçerse sevinirim.