*

Çevrimdışı Seri18

• 108
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Urban
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
Fiat Linea Urban Android Multimedia Sistemi
« : Mayıs 24, 2020, 05:41:22 ÖS »
Herkese selamlar,

2013 model urban aracımda bluetooth, aux girişi, usb girişi gibi özellikler olmamasından dolayı sıkıntılar yaşıyordum.

Aracımda seyahat ederken rahatça telefon görüşmesi yapabilmek ve istediğim müziklere ulaşabilmek amacıyla multimedia sistemi satın almaya karar verdim.

Biraz araştırma yaptiktan sonra cihazı satın aldım ve aynı gün montajını yaptırdım. 1,5 saat civarı montajı sürdü.

Satın aldığım cihaz 2 gb ram e sahip Android sistemli bir multimedia. Geri görüş kamarası da dahil oluyor.

Gelelim multimediayı taktırdıktan sonraki izlenimlerime;

İlk olarak şunu söylemeliyim ki multimedia aracın havasını iyi manada değiştiriyor.
Android işletim sistemli multimedialar gerçekten çok pahalı fakat aracınızla tam entegre çalışan bir tablet oluyor ve istediğinizi yapabiliyorsunuz.
Direksiyon kumandaları tam işlevli çalışıyor.
Bir diğer fark ise orjinal teybe göre daha güçlü bir ses çıkışı sağlanıyor.
Bluetooth ile telefonunuzu araca bağlayıp telefonun tüm arama özelliklerini kullanabiliyorsunuz.
Cihazin kendinden navigasyonu var. Istersek google playden istedigimiz navigasyon uygulamasını indirip telefondaki gibi çevrimiçi kullanabiliyoruz.
Geri görüş kamarası araç geri vitese geçince ekrana geliyor ve aynı zamanda müzik çalabiliyor.
Usb girişi torpido gözüne yerleştiriliyor.
Sd kart girişi ve aux girişleride tercihe göre kullanılabiliyor.

Sonuç olarak fiyatı pahalı olmasına rağmen aracımla fazla vakit geçirdiğimden dolayı ben taktırmayı tercih ettim ve şuana kadar memnunum.

Umarım bu konu hakkinda araştırma yapan arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.

« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2020, 08:10:27 ÖS Gönderen: Seri18 »

*

Çevrimdışı hardcrss

• 1248
  • +2/-0
  • Donanım: Active Plus
  • Km: 180000
Ynt: Fiat Linea Urban Android Multimedia Sistemi
« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2020, 09:15:40 ÖS »
Hayirli olsun. Benim de yillardir almayi planlayıp fiyatindan dolayi vazgectigim bir urun. Cok kullanisli oldugu asikar.

Ne kadara aldiniz?

*

Çevrimdışı efendy06

• 387
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Linea
  • Donanım: Active Plus
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 190000
« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2020, 10:00:24 ÖS »
Herkese selamlar,

2013 model urban aracımda bluetooth, aux girişi, usb girişi gibi özellikler olmamasından dolayı sıkıntılar yaşıyordum.

Aracımda seyahat ederken rahatça telefon görüşmesi yapabilmek ve istediğim müziklere ulaşabilmek amacıyla multimedia sistemi satın almaya karar verdim.

Biraz araştırma yaptiktan sonra cihazı satın aldım ve aynı gün montajını yaptırdım. 1,5 saat civarı montajı sürdü.

Satın aldığım cihaz 2 gb ram e sahip Android sistemli bir multimedia. Geri görüş kamarası da dahil oluyor.

İlk olarak şunu söylemeliyim ki multimedia aracın havasını iyi manada değiştiriyor.
Android işletim sistemli multimedialar gerçekten çok pahalı fakat aracınızla tam entegre çalışan bir tablet oluyor ve istediğinizi yapabiliyorsunuz.
Bluetooth ile telefonunuzu araca bağlayıp telefonun tüm arama özelliklerini kullanabiliyorsunuz.
Cihazin kendinden navigasyonu var. Istersek google playden istedigimiz navigasyon uygulamasını indirip telefondaki gibi çevrimiçi kullanabiliyoruz.
Geri görüş kamarası araç geri vitese geçince ekrana geliyor ve aynı zamanda müzik çalabiliyor.

Sonuç olarak fiyatı pahalı olmasına rağmen aracımla fazla vakit geçirdiğimden dolayı ben taktırmayı tercih ettim ve şuana kadar memnunum.

Android ile alakasız ama, direksiyon sonradan deri kaplanmış gibi duruyor. Acaba öyle ise nerede yaptırdınız?
Mevzu vatansa hepimiz ölelim,
Mevzu makamsa hepiniz ölün...

*

Çevrimdışı Seri18

• 108
  • +0/-0
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2020, 10:03:15 ÖS »
Hayirli olsun. Benim de yillardir almayi planlayıp fiyatindan dolayi vazgectigim bir urun. Cok kullanisli oldugu asikar.

Ne kadara aldiniz?
Teşekkür ederim. Montaj dahil 2.100 TL ye satın aldım.

*

Çevrimdışı Seri18

• 108
  • +0/-0
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2020, 10:05:54 ÖS »
Android ile alakasız ama, direksiyon sonradan deri kaplanmış gibi duruyor. Acaba öyle ise nerede yaptırdınız?
Aracı satın aldığımda direksiyonunda hafif aşınmalar vardı. Anadolu yakasında Tufan Oto' da deri kaplattım.

*

Çevrimdışı Lin_Urb

• 45
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT Linea
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2020, 05:23:59 ÖS »
Herkese selamlar,

İyi günlerde kullanın inş.

Ben de bu konuda araştırma içindeyim.
Ankara'da iki tane uygun cihaz buldum. Daha fazla idi ama ben favorilere ekledikçe 2-3 tanesini yayından kaldırdılar. Fiyatları ucuz diye sanırım :-)
1.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-linea-android-multimedya-ekran-navigasyon-oem-821797926/detay/

2.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-fiat-punto-android-multimedya-navigasyon-oem-818003930/detay/

Bunların markası Sygic olarak ilana girilmiş. Sizinkinin tam modeli ne acaba?

Genelde hepsinde 2 USB çıkışı var sanırım. Bu USB çıkışlarını klimanın hemen altındaki boş bölmeye koyabilir miyiz? Bazı modellerde Blue-Me Aux olan yer.

Cihazınızın ekran üzerinde açık olan  kapıları gösterme özelliği var mı?

geri görüş kamerası nereye takıldı?

Aklıma gelen sorular bunlar.

Teşekkürler..

*

Çevrimdışı Seri18

• 108
  • +0/-0
« Yanıtla #6 : Mayıs 25, 2020, 05:40:23 ÖS »
İyi günlerde kullanın inş.

Ben de bu konuda araştırma içindeyim.
Ankara'da iki tane uygun cihaz buldum. Daha fazla idi ama ben favorilere ekledikçe 2-3 tanesini yayından kaldırdılar. Fiyatları ucuz diye sanırım :-)
1.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-linea-android-multimedya-ekran-navigasyon-oem-821797926/detay/

2.
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-fiat-punto-android-multimedya-navigasyon-oem-818003930/detay/

Bunların markası Sygic olarak ilana girilmiş. Sizinkinin tam modeli ne acaba?

Genelde hepsinde 2 USB çıkışı var sanırım. Bu USB çıkışlarını klimanın hemen altındaki boş bölmeye koyabilir miyiz? Bazı modellerde Blue-Me Aux olan yer.

Cihazınızın ekran üzerinde açık olan  kapıları gösterme özelliği var mı?

geri görüş kamerası nereye takıldı?

Aklıma gelen sorular bunlar.

Teşekkürler..

- Benim satın aldığım cihazın markası Carvocal

- Usb çıkışı kablo şeklinde olduğu icin sanırım torpido gözünü tercih ediyorlar. Genede montaj yapacak kişilere danışabilir. Ben sizin gösterdiğiniz yeri aktif olarak kullandığımdan dolayı torpidoyu tercih ettim.

- Cihaz ekran üzerinde açık kapıları gösteriyor. Araba görseli şeklinde açık kapılar ve bagaj gösteriliyor.

- Geri görüş kamarası arka tamponun ortasında yer alan park sensörü oyuğuna monte edildi.

Rica ederim.

*

Çevrimdışı Lin_Urb

• 45
  • +0/-0
« Yanıtla #7 : Mayıs 25, 2020, 06:02:04 ÖS »
- Benim satın aldığım cihazın markası Carvocal

- Usb çıkışı kablo şeklinde olduğu icin sanırım torpido gözünü tercih ediyorlar. Genede montaj yapacak kişilere danışabilir. Ben sizin gösterdiğiniz yeri aktif olarak kullandığımdan dolayı torpidoyu tercih ettim.

- Cihaz ekran üzerinde açık kapıları gösteriyor. Araba görseli şeklinde açık kapılar ve bagaj gösteriliyor.

- Geri görüş kamarası arka tamponun ortasında yer alan park sensörü oyuğuna monte edildi.

Rica ederim.

Teşekkürler.

USB çıkışları telefon şarj etmek için kullanılabiliyordur herhalde ?

*

Çevrimdışı Seri18

• 108
  • +0/-0
« Yanıtla #8 : Mayıs 25, 2020, 06:15:34 ÖS »
Teşekkürler.

USB çıkışları telefon şarj etmek için kullanılabiliyordur herhalde ?

Tabi ki kullanılabiliyor.

*

Çevrimdışı Lin_Urb

• 45
  • +0/-0
« Yanıtla #9 : Mayıs 25, 2020, 08:01:20 ÖS »
Tabi ki kullanılabiliyor.

Teşekkürler.

Fabrika çıkışı Linea Daiichi Multimedya kullanım kılavuzu 5. sayfasında şöyle yazmış :
" Not: Motor durdurulduğunda cihaz kapanır. Tekrar açma/kapatma tuşuna basılarak cihaz açılabilir. 20 dakikalık çalışmadan sonra cihaz kendiliğinden otomatik olarak kapanır."

Ben de isterimki kontak anahtarı takılı iken cihazı kullanabileyim. Kontak anahtarını çıkarınca da belli bir süre sonra kapansın. Fakat mutlaka kontağı çevirmek gerekiyor.

Sizinkinde de durum aynıdır sanırım. Yani kontak anahtarını takıp çevirmek gerekiyordur?

*

Çevrimdışı Seri18

• 108
  • +0/-0
« Yanıtla #10 : Mayıs 25, 2020, 09:39:13 ÖS »
Teşekkürler.

Fabrika çıkışı Linea Daiichi Multimedya kullanım kılavuzu 5. sayfasında şöyle yazmış :
" Not: Motor durdurulduğunda cihaz kapanır. Tekrar açma/kapatma tuşuna basılarak cihaz açılabilir. 20 dakikalık çalışmadan sonra cihaz kendiliğinden otomatik olarak kapanır."

Ben de isterimki kontak anahtarı takılı iken cihazı kullanabileyim. Kontak anahtarını çıkarınca da belli bir süre sonra kapansın. Fakat mutlaka kontağı çevirmek gerekiyor.

Sizinkinde de durum aynıdır sanırım. Yani kontak anahtarını takıp çevirmek gerekiyordur?
Evet motor durdurulduğunda cihaz kapanıyor. Açma-kapama düğmesine basınca anında açılıyor.

Cihazın otomatik nekadar sürede kapandığını, anahtar üstündeyken süresiz açık kalip anahtarı cikardiktan sonra kapanıp kapanmadığı hakkında bilgim yok.

Satın alınan cihazın yetkilileri bu konu hakkında net bilgi verebilir.