*

Çevrimdışı tahtaadam

• 23
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Araç Modeli: 2015
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 71400
  • Motor: Hiçbiri
Double teyp uyumu
« : Mayıs 08, 2020, 10:09:44 ÖÖ »
Merhaba. Aracım 2015 1.4 fire pop yeni kasa eski göğüs. Aracıma double teyp takmak istiyorum. Fakat 7 inçlik olanlar malesef olmuyor. İndash olarak istemiyorum. 4 inçlik yarı ekranlı da istemiyorum.Double ekran istiyorum. Jameson js 985 ve js 695 teypleri hakkında bilgisi olan var mı 6.1 ya da 6.2 inç olarak gorunuyorlar. Boyut 10cm * 18.5 cm. Aracıma bu teypler uyar mı? Teybin altında klimanın vidaları var galiba ondan dolayı olmayacağını düşünüyorum. Takan, taktıran ya da görenler var mı? Marka önerisi olan başka marka ve model de olur. Yeter ki uysun ve uygun fiyatlı olsun. Ya da uyabilecek double teyp önerisi olan var mı? Pahalı olanları biliyorum 1000 tl ve üstü olmasını istemiyorum.Yani android olmasına gerek yok. Şimdiden teşekkürler.
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2020, 10:14:00 ÖÖ Gönderen: tahtaadam »

*

Çevrimdışı efendy06

• 387
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Linea
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Active Plus
  • Km: 190000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
Ynt: Double teyp uyumu
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2020, 12:53:15 ÖS »
Ben bu konuyu baya araştırdım, 1700 lira ve üzeri fiyatlarla satılan ürünler harici seçenek bulamadım.
Bir başka seçenek ise, teyp konumunun üzerinde er alan tuşları ve havalandırma difüzörlerini daha yükseğe çekerek (difüzörler küçülüyor, ordan kazanılan alana tuşlar gidiyor, dolayısı ile 2din teypler için yer açılmış oluyor) yer açan bir aparat. Fakat aparatı sadece çin kaynaklı sitelerde bulabildim, ve onun da fiyatı pahalı.

Takipteyim, eğer olur da başka bir çözüm bulunursa bende uygulamak isterim.
Mevzu vatansa hepimiz ölelim,
Mevzu makamsa hepiniz ölün...

*

Çevrimdışı tahtaadam

• 23
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Araç Modeli: 2015
  • Km: 71400
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2020, 02:03:30 ÖS »
İstanbul Ateşehir'de Rem Elektronik adlı bir ithalatçı var. Kendi getirtip satıyor. 1300 lira kamera dahil fiyatı. Kamerası gündüz iyi ama gece pek iş görmez. Cihaz 7 inç Android 9.0 (8.1 den yükseltilmiş versiyon) Benim arabada kapılar açık uyarısını göstermedi. Bazı yüksek modellerde göstermiyor. Bluetouth, wifi, mirrorlink gibi özelliklere sahip. Ekran çözünürlüğü 1024*600.Dokunmatiği fena değil algılama iyi. Ekranda renkler canlı. Yalnız gündüz ışığı için ayar yapmak gerekli. İşlemci hızı fena değil menü geçişleri hızlı. Kendinden gps li. Deneme fırsatım oldu gerçekten güzel. Wifi ile ilgili çok uzaktan çekmiyor gibi. Araba kapının önündeyken evi algılamakta zorlandı. Tabi ona gerek yok. Araç içinde gayet makul.Radyo çekim gücünü çok denemedim ama gayet iyi çekiyior.Gps için kurulan program gerçekten  iyi.Direksiyon tuşları aktif.Arada saniyenin yarısı kadar zaman farkı oluyor. Bastıktan sonra algılaması için. Teypte de öyleydi zaten. Dediğim gibi bence olumsuz tek yanı kapı açık uyarısını göstermiyor. Ya da büyük ihtimal bir ayar veya güncellemeyle olur.Tabi bilmediğim icin o riski alıp kurcalamam.Diğer oem multimedyalarda yani 500-700 lira daha pahalı olanlarda gösterir belki. 2 gb ram ve 16 gb hafıza yeterli bence. Cihazın hafızasına video veya müzik yüklemek anlamsız bence. Zaten cihazın kendi işletim sistemi yüklü 11-12 gb boş alan var. Çift usb girişi var. Cihaza takıp arkadan torpidoya götürüyorsun. Yani torpidoda kullanıyorsun. Ya da uğraşır bardaklıkların oraya montajlarsın.Cihaz bence güzel fiyatı da makul.Satıcı biraz yoğun ama yine de ilgileniyor sorulara cevap veriyor.Resim ve video atacağım.Almak isteyen değerlendirebilir.Bu arada bu kapı açık ayarını bilen varsa benimle iletişime geçerse sevinirim.
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2020, 02:05:15 ÖS Gönderen: tahtaadam »

*

Çevrimdışı Lin_Urb

• 45
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT Linea
  • Donanım: Urban
« Yanıtla #3 : Haziran 09, 2020, 11:40:51 ÖS »
Bugün Urban 2013 aracıma multimedya teyp taktırdım.
Orjinal teyp araç stop edildiğinde kapanıyordu. Açma düğmesine basarak aöıp, kontağı açmadan kullanılabiliyordu. Snırım bu kullanım da 20 dk ile sınırlıydı.

Yeni taktırdığım kontağı açmadan çalışmıyor. Usta bunu yanlış mı bağladı acaba? Eski orjinal teybi gibi bağlayabilir değil mi?

*

Çevrimdışı efendy06

• 387
  • +1/-0
« Yanıtla #4 : Haziran 09, 2020, 11:47:47 ÖS »
Bugün Urban 2013 aracıma multimedya teyp taktırdım.
Orjinal teyp araç stop edildiğinde kapanıyordu. Açma düğmesine basarak aöıp, kontağı açmadan kullanılabiliyordu. Snırım bu kullanım da 20 dk ile sınırlıydı.

Yeni taktırdığım kontağı açmadan çalışmıyor. Usta bunu yanlış mı bağladı acaba? Eski orjinal teybi gibi bağlayabilir değil mi?
Bağlar ama eskisi gibi belirli bir süre sonra otomatik kapanmayabilir.

*

Çevrimdışı Lin_Urb

• 45
  • +0/-0
« Yanıtla #5 : Haziran 10, 2020, 12:45:05 ÖÖ »
Bağlar ama eskisi gibi belirli bir süre sonra otomatik kapanmayabilir.
Teşekkürler.

Multimedyada "bekleme süresi" diys bir yer gördüm. 10, 20, diye devam eden seçenekler vardı. O işe yarıyor olabilir diye düşünüyorum.

*

Çevrimdışı efendy06

• 387
  • +1/-0
« Yanıtla #6 : Haziran 10, 2020, 01:06:10 ÖÖ »
Teşekkürler.

Multimedyada "bekleme süresi" diys bir yer gördüm. 10, 20, diye devam eden seçenekler vardı. O işe yarıyor olabilir diye düşünüyorum.

O zaman kendi menüsünden otomatik kapanır bekleme süresi ayarı varsa. Bu durumda sorunuzun cevabı evet, istediğiniz şekilde, kontak kapalıyken çalışacak şekilde bağlayabilirler. Hatta normalde besliyor kontak kapalıyken teybi. Özellikle kontak kapalıyken çalışmayacak şekilde ayarlamış bile olabilirler.

*

Çevrimdışı Lin_Urb

• 45
  • +0/-0
« Yanıtla #7 : Haziran 10, 2020, 02:02:19 ÖS »
O zaman kendi menüsünden otomatik kapanır bekleme süresi ayarı varsa. Bu durumda sorunuzun cevabı evet, istediğiniz şekilde, kontak kapalıyken çalışacak şekilde bağlayabilirler. Hatta normalde besliyor kontak kapalıyken teybi. Özellikle kontak kapalıyken çalışmayacak şekilde ayarlamış bile olabilirler.

Açık unutulduğunda aküyü bitirmesin diye olabilir.

Bu şekilde hiç kullanışlı değil.

*

Çevrimdışı Lin_Urb

• 45
  • +0/-0
« Yanıtla #8 : Haziran 10, 2020, 05:29:09 ÖS »
Evet motor durdurulduğunda cihaz kapanıyor. Açma-kapama düğmesine basınca anında açılıyor.

Cihazın otomatik nekadar sürede kapandığını, anahtar üstündeyken süresiz açık kalip anahtarı cikardiktan sonra kapanıp kapanmadığı hakkında bilgim yok.

Satın alınan cihazın yetkilileri bu konu hakkında net bilgi verebilir.

Bugün multimediayı alıp montaj yaptırdığım yer ile WhatsApp'tan görüştüm.

Orjinal teybin nasıl çalıştığını anlattığım halde "sadece kontak açık iken çalışır" dediler.

Bilmiyorlar demekki? Ankara'ya gittiğimde tekrar uğrayacağım. Onlar beceremez ise servis çözer sanırım