*

Çevrimdışı spawn

• **
  • 12
  • +0/-0
  • Söz konusu para olunca, herkesin dini aynıdır!!!
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat
  • Araç Modeli: Linea
  • Donanım: Emotion Plus
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 108000
  • Motor: T-Jet 120 HP + LPG
Hoparlör Markası Tavsiyesi
« : Mart 14, 2020, 05:57:54 ÖS »
Merhaba arkadaşlar. Linea T jet'imdeki orjinal hoparlörler çok cızırtı yapıyor. Bu yüzden ön ve arka kapıdaki hoparlörleri değiştirmek istiyorum. Sizden ricam bana eski hoparlörlerden biraz daha iyi, montajı kolay hoparlör markası, modeli, linki vs. konusunda yardım etmeniz. (İşin içine girdikçe beynim durdu. Yok 2 yollu yok 4 yollu yok midrange.)
Cehennem, insan yüreğinde sevginin bittiği yerdir...

*

Çevrimdışı Hurratec

• 143
  • +0/-0
  • Donanım: Active
  • Km: 300000+
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Ynt: Hoparlör Markası Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2020, 06:49:40 ÖS »
Roadstar RDH654XR

Korax (Hitech) HT616

Midrange için anfi lazım. Benim de uzun süre kafam karıştı. Komponent mi coaxiel mi derken, boşver inceldiği yerden kopsun dedim. Zaten çok maliyetli olmasını istemiyordum. İki ürünü sipariş verdim.

Orjinalleri aramazsın. Markalardan sponsor almadım yanlış anlama :D Uygun olursa video atarım.

*

Çevrimdışı spawn

• **
  • 12
  • +0/-0
« Yanıtla #2 : Mart 14, 2020, 06:58:35 ÖS »
Roadstar RDH654XR

Korax (Hitech) HT616

Midrange için anfi lazım. Benim de uzun süre kafam karıştı. Komponent mi coaxiel mi derken, boşver inceldiği yerden kopsun dedim. Zaten çok maliyetli olmasını istemiyordum. İki ürünü sipariş verdim.

Orjinalleri aramazsın. Markalardan sponsor almadım yanlış anlama :D Uygun olursa video atarım.
Eyvallah kardeşim. Ben de zaten 400-500 TL arası bir şey bakıyorum.
İki tane  buldum ama ne dersiniz bunlara.

https://www.hepsiburada.com/jbl-jbl-cs752-13-cm-210-watt-oto-hoparlor-2-yollu-p-HBV00000DU1XC?magaza=Autoline&wt_gl=cpc.6817.shop.nelk.oto-ssc&gclid=EAIaIQobChMI3qeQ56Oa6AIVBIiGCh2xdgrhEAQYAiABEgI6fPD_BwE

https://www.hepsiburada.com/jbl-jbl-cs762-16-cm-270-watt-oto-hoparlor-2-yollu-p-HBV00000DU1XE?magaza=Autoline&wt_gl=cpc.6817.shop.nelk.oto-ssc&gclid=EAIaIQobChMIoIr18aKa6AIV0oNaBR3Mlw3HEAQYCCABEgKl_vD_BwE

*

Çevrimdışı Hurratec

• 143
  • +0/-0
« Yanıtla #3 : Mart 14, 2020, 07:26:27 ÖS »
Eyvallah kardeşim. Ben de zaten 400-500 TL arası bir şey bakıyorum.
İki tane  buldum ama ne dersiniz bunlara.

https://www.hepsiburada.com/jbl-jbl-cs752-13-cm-210-watt-oto-hoparlor-2-yollu-p-HBV00000DU1XC?magaza=Autoline&wt_gl=cpc.6817.shop.nelk.oto-ssc&gclid=EAIaIQobChMI3qeQ56Oa6AIVBIiGCh2xdgrhEAQYAiABEgI6fPD_BwE

https://www.hepsiburada.com/jbl-jbl-cs762-16-cm-270-watt-oto-hoparlor-2-yollu-p-HBV00000DU1XE?magaza=Autoline&wt_gl=cpc.6817.shop.nelk.oto-ssc&gclid=EAIaIQobChMIoIr18aKa6AIV0oNaBR3Mlw3HEAQYCCABEgKl_vD_BwE

Şimdi JBL kalitesi tartışılmaz. Ben 4 tane hoparlörü 200 liraya mâl ettim. Sizin baktığınız ürünler 2 yollu. Tabi 4 yollu olsa fiyatları bu kadar olmayacak. Bildiğim kadarıyla 2 yollu hoparlörde sadece bass vetiz var, mid sesler yok.

Naçizane tavsiyem, eğer anfi olmayacaksa orjinal teyple kullanılacaksa bu tür markalar yerine daha uygun fiyatlı ürünlere yönelin. Ha anfi varsa, teyp pioneer falansa zaten bu markalar elzem.

Punto forumunda, bu forumda ya da başka forumlara bakın. Çoğu kişi 2 yollu hoparlör aldıktan sonra eski orjinalleri arıyor. Aldıkları markalar da Sony Kenwood Pioneer 2 yollu.

*

Çevrimdışı spawn

• **
  • 12
  • +0/-0
« Yanıtla #4 : Mart 14, 2020, 07:38:53 ÖS »
Şimdi JBL kalitesi tartışılmaz. Ben 4 tane hoparlörü 200 liraya mâl ettim. Sizin baktığınız ürünler 2 yollu. Tabi 4 yollu olsa fiyatları bu kadar olmayacak. Bildiğim kadarıyla 2 yollu hoparlörde sadece bass vetiz var, mid sesler yok.

Naçizane tavsiyem, eğer anfi olmayacaksa orjinal teyple kullanılacaksa bu tür markalar yerine daha uygun fiyatlı ürünlere yönelin. Ha anfi varsa, teyp pioneer falansa zaten bu markalar elzem.

Punto forumunda, bu forumda ya da başka forumlara bakın. Çoğu kişi 2 yollu hoparlör aldıktan sonra eski orjinalleri arıyor. Aldıkları markalar da Sony Kenwood Pioneer 2 yollu.

Sizin dediklerinize baktım lakin biri 17 cm biri 16 cm. Bunların önler için 16 cm arkalar için 13 cm olanı yok mu? Bir de orijinalleri 2 yollu galiba ama bunlar 4 yollu. Bağlantıyı nasıl yapacağız. Bu arada teyp orijinal kalacak .

*

Çevrimdışı Hurratec

• 143
  • +0/-0
« Yanıtla #5 : Mart 14, 2020, 07:46:17 ÖS »
Sizin dediklerinize baktım lakin biri 17 cm biri 16 cm. Bunların önler için 16 cm arkalar için 13 cm olanı yok mu? Bir de orijinalleri 2 yollu galiba ama bunlar 4 yollu. Bağlantıyı nasıl yapacağız. Bu arada teyp orijinal kalacak .

13 cm almayın. Ben arkalara da 16 cm taktırdım. Hemde kasnaksız. Arka camlar zaten tam açılmadığı için engel olmuyor. Siz dilerseniz kasnak da yaptırabilirsiniz. 500 lira sistem yapıp istediği verimi alamayan pişman olanlar da var unutmayın. Yani çok para vereyim iyi bişey olsun bazen tutmuyor.

Normal iki tane çıkış var. Herhangi bir ses sistemcide montajı yaptırın. +ları -leri doğru bağlasın yeter.

*

Çevrimdışı Hurratec

• 143
  • +0/-0
« Yanıtla #6 : Mart 14, 2020, 07:50:48 ÖS »
Video çektim ama benim duyduğum gibi sesler girmemiş. Telefonun mikrofon kalitesiyle alakalı herhalde. Buraya yükleyip kafa karıştırmak istemedim o yüzden.

*

Çevrimdışı spawn

• **
  • 12
  • +0/-0
« Yanıtla #7 : Mart 14, 2020, 07:58:01 ÖS »
13 cm almayın. Ben arkalara da 16 cm taktırdım. Hemde kasnaksız. Arka camlar zaten tam açılmadığı için engel olmuyor. Siz dilerseniz kasnak da yaptırabilirsiniz. 500 lira sistem yapıp istediği verimi alamayan pişman olanlar da var unutmayın. Yani çok para vereyim iyi bişey olsun bazen tutmuyor.

Normal iki tane çıkış var. Herhangi bir ses sistemcide montajı yaptırın. +ları -leri doğru bağlasın yeter.

Bu bağlantı işini ben yapamaz mıyım?
İlla tesisatçıya mı gitmemiz lazım?

*

Çevrimdışı Hurratec

• 143
  • +0/-0
« Yanıtla #8 : Mart 14, 2020, 08:03:28 ÖS »
Bu bağlantı işini ben yapamaz mıyım?
İlla tesisatçıya mı gitmemiz lazım?

Takım alet edevat yoksa sıkıntı. Ben işçiliğe 60 lira verdim normal yani. 4 kapının pandizotu sökülecek, eski hoparlörler sökülecek, yenileri takılacak tekrar pandizotlar takılacak. Benim montaj yaklaşık 2 saatte bitti. Bizim teyplerin maşallahı var, hakikaten anfisiz iyi besliyor. Ben Roadstarları mediamarkt indirimiyle yaklaşık 100 liraya aldım. Koraxlarıda başka bir mağazadan sipariş ettim. Aynı ürünler zaten.

*

Çevrimdışı spawn

• **
  • 12
  • +0/-0
« Yanıtla #9 : Mart 14, 2020, 08:06:26 ÖS »
Takım alet edevat yoksa sıkıntı. Ben işçiliğe 60 lira verdim normal yani. 4 kapının pandizotu sökülecek, eski hoparlörler sökülecek, yenileri takılacak tekrar pandizotlar takılacak. Benim montaj yaklaşık 2 saatte bitti. Bizim teyplerin maşallahı var, hakikaten anfisiz iyi besliyor. Ben Roadstarları mediamarkt indirimiyle yaklaşık 100 liraya aldım. Koraxlarıda başka bir mağazadan sipariş ettim. Aynı ürünler zaten.
Ne zaman yaptınız bu işleri? Şu anda herhangi bir sıkıntı var mı

*

Çevrimdışı Hurratec

• 143
  • +0/-0
« Yanıtla #10 : Mart 14, 2020, 08:11:43 ÖS »
Ne zaman yaptınız bu işleri? Şu anda herhangi bir sıkıntı var mı

11 martta yaptırdım. Hiçbir sıkıntı yok. Valla artık gümbür gümbür geziyorum. Ses sistemci şaşırdı 4 yollu  hoparlör görünce. Fiyatını söyledim daha da şaşırdı. Piyasada 120 liranın altında 16 cm hopalör yoktu hiçbirinin elinde. 13 cmleri 2 yollu 120 liraya satıyorlar.

*

Çevrimdışı spawn

• **
  • 12
  • +0/-0
« Yanıtla #11 : Mart 14, 2020, 08:15:23 ÖS »
11 martta yaptırdım. Hiçbir sıkıntı yok. Valla artık gümbür gümbür geziyorum. Ses sistemci şaşırdı 4 yollu  hoparlör görünce. Fiyatını söyledim daha da şaşırdı. Piyasada 120 liranın altında 16 cm hopalör yoktu hiçbirinin elinde. 13 cmleri 2 yollu 120 liraya satıyorlar.
Cevapların için çok teşekkür ediyorum. Haftaya halledeceğim bu işi. Sağolasın.👍👍👍

*

Çevrimdışı Hurratec

• 143
  • +0/-0
« Yanıtla #12 : Mart 14, 2020, 08:19:41 ÖS »
Cevapların için çok teşekkür ediyorum. Haftaya halledeceğim bu işi. Sağolasın.👍👍👍

Önemli değil. İlla şart değil benim dediklerimi almak zorunda değilsin. Yaptırdığında bizim de haberimiz olsun, buraya deneyimlerini yazmayı ihmal etme.

*

Çevrimdışı spawn

• **
  • 12
  • +0/-0
« Yanıtla #13 : Mart 14, 2020, 08:38:02 ÖS »
Önemli değil. İlla şart değil benim dediklerimi almak zorunda değilsin. Yaptırdığında bizim de haberimiz olsun, buraya deneyimlerini yazmayı ihmal etme.
Yaparken resim çeker burada paylaşırım.👍👍👍

*

Çevrimdışı M.ARAS

• 2072
  • +8/-0
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #14 : Mart 16, 2020, 07:01:58 ÖS »
Takipdeyiz..

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Çevrimdışı spawn

• **
  • 12
  • +0/-0
« Yanıtla #15 : Mart 17, 2020, 12:48:26 ÖÖ »
Takipdeyiz..

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasip olursa cumartesi günü planlıyorum. Umarım çok uğraştırmaz.😎😎😎