*

Çevrimdışı Ghosts

• 173
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Urban
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 170000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
Tampona kamera montajı?
« : Mart 02, 2020, 11:43:46 ÖÖ »
Selam arkadaşlar, işaretlediğim yere kamera takmak istedim ama bagaj içinden delinen yere nasıl ulaşılır bilen var mı ? Bagaj içindeki kilidin olduğu yerdeki plastik muhafazayı söktüm ama heryer kapalı işin içinden çıkamadım..

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Donanım: Hiçbiri
  • Motor: Hiçbiri
Ynt: Tampona kamera montajı?
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2020, 04:16:11 ÖS »
Selam arkadaşlar, işaretlediğim yere kamera takmak istedim ama bagaj içinden delinen yere nasıl ulaşılır bilen var mı ? Bagaj içindeki kilidin olduğu yerdeki plastik muhafazayı söktüm ama heryer kapalı işin içinden çıkamadım..
Normalde park sensörü kablolarının geçiş yaptığı yer var oradan kablo çekebilirsiniz. Aşağıda linkini attığım videoyu izleyin orada da bagaj hava kanalından geçiş yapıyor. 5. Dakikada kablo geçiş aşaması gösteriliyor.

https://youtu.be/DeboEITDy0c

*

Çevrimdışı Ghosts

• 173
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Donanım: Urban
  • Km: 170000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2020, 07:26:31 ÖS »
Normalde park sensörü kablolarının geçiş yaptığı yer var oradan kablo çekebilirsiniz. Aşağıda linkini attığım videoyu izleyin orada da bagaj hava kanalından geçiş yapıyor. 5. Dakikada kablo geçiş aşaması gösteriliyor.

https://youtu.be/DeboEITDy0c

Çok teşekkürler videodaki araç linea olmasa da genel bi fikir verdi ama benim yine de gözüm kesmedi elektrikçi arkadaş halletti sağolsun.. Merak eden olursa resimli paylaşım yapabilirim bugün vakit kalmadığından resim çekemedim..

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Donanım: Hiçbiri
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2020, 08:48:35 ÖS »
Çok teşekkürler videodaki araç linea olmasa da genel bi fikir verdi ama benim yine de gözüm kesmedi elektrikçi arkadaş halletti sağolsun.. Merak eden olursa resimli paylaşım yapabilirim bugün vakit kalmadığından resim çekemedim..
Video aramaya linea yazdım. Üstlerde linealar vardı. Tesadüf buna tıkladım. Araca da hiç dikkat etmedim. 🙂 işinizin çözülmesine sevindik. Güle güle kullanın.

*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2020, 07:52:41 ÖS »

Geçmiş olsun. Yinede fotoğraf yada video gönderirseniz iyi olur. Selamlar..
Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.