*

Çevrimdışı begsan

• 326
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2015 Actual plus
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 86000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
Arka tamponu delmeden paçalık montajı
« : Aralık 19, 2019, 01:24:27 ÖS »
Merhaba;
Arkadaşlar arka tamponu delmeden ve davlumbazdan destek almadan arka tampona paçalık-tozluk monte eden var mı? Önlere taktım. Sıkıntı yok. Ancak arka  tampona vida vs deliği açmadan paçalık takmak istiyorum. Bu işte kullanılabilecek bir aparat var mı? Sanayide sordum ustalar delmeden olmaz mantığındalar. Davlumbazdan destek alsam malzemenin et kalınlığı ince. Fikir verirseniz memnun olurum. Saygılarımla...

*

Çevrimdışı timbaz

• *
  • 6707
  • +30/-1
  • Araç Modeli: 2012
  • Donanım: Active
  • Km: 87500
Ynt: Arka tamponu delmeden paçalık montajı
« Yanıtla #1 : Aralık 19, 2019, 03:53:52 ÖS »
Merhaba;
Arkadaşlar arka tamponu delmeden ve davlumbazdan destek almadan arka tampona paçalık-tozluk monte eden var mı? Önlere taktım. Sıkıntı yok. Ancak arka  tampona vida vs deliği açmadan paçalık takmak istiyorum. Bu işte kullanılabilecek bir aparat var mı? Sanayide sordum ustalar delmeden olmaz mantığındalar. Davlumbazdan destek alsam malzemenin et kalınlığı ince. Fikir verirseniz memnun olurum. Saygılarımla...

bu sekilde bir metalle uygun hale getirebilirsiniz... arka icin araca ozelde boyle bir parca var.. veya son fotodaki gibi universal modeli ayni prensipte monte etme...

*

Çevrimdışı begsan

• 326
  • +1/-0
  • Araç Modeli: 2015 Actual plus
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 86000
Ynt: Arka tamponu delmeden paçalık montajı
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2019, 04:51:48 ÖS »
bu sekilde bir metalle uygun hale getirebilirsiniz... arka icin araca ozelde boyle bir parca var.. veya son fotodaki gibi universal modeli ayni prensipte monte etme...

Teşekkür ederim, Sayın Timbaz, Saygılarımla...