Beyefendi burada yardım istemiş acaba ustalar yanıltıyor olabilirler mi diye başına gelen varmı sorun belki başka bir şey olabilir diye düşünmüş.zaten yazının başındada arabaya birkaç işlem uygulanmış güveni kalmadığından foruma danışmış.siz eminmisiniz turbonun sökülüp revize edilmesi gerektiğinden kestirip atmışsınız?
Kestirip atma diye bir durum olmadığı gibi emin olma gibi bi durumda yok. Arkadaşımızın yazısından benim anladığım turbo sıkıntısı. Size görede lastik patlaktır başkasına göre kayış kopuktur, bi başkası boru kaçağı var der, birisi motor ölmüş der ki saygı duyarım beyefendi.
Burada yazılar üzerine yorum yapıyoruz malesef aracı görüp yorum yapma şansımız yok. Örneğin belkide araçta hiç bir kusur yok, kullanıcı psikolojik olarak öyle algılıyor gibi bi ihtimal dahi söz konusu olabilir değilmi?
Benim bu yazıdan anladığım turbo sıkıntısı ki zaten
ustalarda öyle demişlerArkadaşın yorumunu editliyorum"vites geçişlerinde araç toparlamıyor. Turbo basmıyor sökülüp revize edilmesi gerekiyor
demişlerdi, turbonun devreye girdiği anlaşılıyor fakat eskisi gibi kafayı atmıyor"
syg ve slmlarımla....