hocam çekişi nasıl? benimki zayıf
[/quote]
Merhabalar hocam valla o kadarda zayıf değil daha önceden dizel kullanmıştım ama kendi arabanız olunca daha dikkat ediyorsunuz. Daha önceden 1.3 kullandım o biraz hantaldı, 1.6nın gidişi felan iyi sadece hafif yokuş yukarı rampalarda biraz yavaşken 15 kmden sonra alışkanlık olmuş 2 ye atıyorum yemiyor. Haliyle turbolu araç devrini alması lazım hatta bir tıkta geçmesi lazımki mütakip viteste araç sallanmasın çekiş problemi yaşamasın.Daha önceden 1.6 bravo vardı tüplü 2 ile çok hafif bir gazla çıkabiliyordum.Ama dizelin prensibi farklı sanırım ondan.Benim şikayetimde inceden bir sertleşme vardı debriyajımda burda özel yetkili serviste ustamada sordum çok az bi sertlik var oda olur dedi şuan 2012 model km 144.5 ta yani muhtemelen değiştiğini sanmıyorum daha önceden bu sertlik o sertlik muhtemelen 1.6 ların baskı balatalarının 1.3lere nazaran daha daha uzun ömürlü olduğunu herkes söylüyor. Tabi kullanımada bağlı bi olay 1.6nın baskı balatasını 170-180lere kadar kullanan olduğunu söylüyor usta. Yani normal kullanımda sürekli bas çek yaparak yarım debriyajla felan vs. ömrünün kısaldığını söylüyor ani hızlanmalar ani vites değişimleri ömrünü tamamlıyormuş , Benim ilk aracım bravo idi o zamanlar acemi idim bas çek yarım debriyaj felan derken eve giderken kaldım yolda Allahtan yakındı çekiciyle hallettikte oda 155 binlerde değişmişti ve ilk baskı balatasıydı.Kullanıcıysanız yani biniciyseniz gerçekten amaç makas atmak yarışmak şımarmak değilse yanlış anlamayın kim olursa olsun kitapta yazılan ne ise okadar gider.Bu iş şöyledir Gıda maddesi gibi düşünün son kullanma tarihine kadar güzelce muhafaza edip tüketseniz bile birşey olmaz. Piyasadaki hiçbir ürünün son kullanım tarihindeki tarihi son ömrü değildir. Kitaptada öyle diyor ama önemli olan Can taşıyoruz kendimiz yada ailemiz çoluğumuz çocuğumuz.Varsa bir problem 300-500 demeden yaptırmalıyız ki başka yerlerede problem çıkarmasın 300-500 kar edelim derken daha fazla paradan çıkmayalım.
İyi günler kusura bakmayın baya bi uzattım konuyu.