Şu anda babamın 1.5 dci cliosunda da aynı sorun var gezmediğim usta kalmadı pompacısı beyincisi benim aracımda aynı arızayı veriyor yakıt yolu basıncı yüksek enjektör pompa hep test edildi sorun yok çalışmıyo çalışsa stop ediyo rölantide bazende tık yok benimde aklıma şamandıra motoru geliyordu artık emin oldum şimdi teşekkürler
Yaşadıklarımdan sonra size tavsiyem yetkili servise gitmeniz. Yetkili servislerde de her yer aynı olmuyor. Araç arıza yaptığında, ilk olarak yetkili servise gittim. Araca üstünkörü 1-2 saat içinde bakarak, şu değişecek bu yapılacak diyerek 4800 küsür lira masraf çıkardılar. Ben de haliyle sanayi de bir tamirciye gittim. Gitmez olaydım da başka bir yetkili servise gideydim diyorum şimdi. Sonuç olarak 4 te birden bile düşük bir fiyata arabayı başka bir yetkili serviste yaptırdım. Üstelik araba bu serviste bir haftaya yakın kaldı. İşine ve insanlara saygılı, işinde de iyi bir usta bulmak çok zor, kısmet-şans işi hatta. Size bol şanslar.
Sizin aracınızın arızası için de herhangi bir yorum yapamam. Arabadan anlasam zaten, 4 ay bir arıza için uğraşmazdım herhalde. Bu foruma da, son çare olarak başımdan geçenleri yazdım belki gören bilen vardır diye. Böyle bir şey yaşadım bunu yaptık olayı çözdükten ziyade, böyle bir şey yaşıyoruz nasıl çözeriz bu sorunu? diye sormak için yazdım.
Size kolay gelsin. İnşallah sorununuz bir şekilde çözülür.