arkadaşlar herkese hayırlı günler dün ışıklarda beklerken hava yağmurluydu çiseliyordu öküzün biri sellektör yaptı sonuçta kırmızı ışık önde bekleyen araçlar vardı duramadı küt diye arkaya vurdu Allah yüzümüze baktı önemli bir şey olmadı adama indim bağırdım manyakmısın ışıklarda böyle gelinir mi diye adam abi direksiyon kilitlendi fren yaptım araç kaydı bir defa daha olmuştu zar zor durdum dedi aracı getz götür aracına baktır durmadı kilitlendi ne demek yarın mazallah bir yayaya çarpar ölümüne sakatlanmasına sebep olursan gösterirler sana nasıl kilitleniyor şu göndereceğim plastik aksam çizildi birde tampona bağlandığı yerden baskı olunca şöyle serçe parmak kadar tamponun boyası döküldü bir yerdede avuç içi kadar boya çatlaması var tampon plastik aksam olduğun o kısmını boyatacağım tanıdığı varmış şu resmini göndereceğim parçada takılı olan kameram tuz buz oldu kameramı da alacak bu ekteki parça ne kadar tampondan ayrı satılıyormu satılıyorsa fiyatı ve parça numarası nedir bu parçadada yer yer çizikler var