*

Çevrimdışı haru_n

• **
  • 15
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat
  • Araç Modeli: -LINEA-
  • Donanım: Dynamic
  • Kan Grubu: 0 Rh -
  • Km: 100.000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP + LPG
Tampon nasıl sökülür
« : Mart 16, 2016, 07:41:47 ÖÖ »
Merhaba linea ailesi.Bizim dynamic plusa farlari cok soluk olduğunda bir takım on far aldim kendim takmak istiyorum sok tak bilgim var tornavida matkap tutabiliyorum ama tamponun dikkat edilmesi gereken yerleri varmi onu sormak istiyorum kapilari sokmustum cok kolaydi ama tampon okadar kolay olmaz sanirim söken varsa yardimci olabilirmi :)

*

Çevrimdışı haru_n

• **
  • 15
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat
  • Araç Modeli: -LINEA-
  • Kan Grubu: 0 Rh -
  • Km: 100.000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP + LPG
Ynt: Tampon nasıl sökülür
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2016, 10:21:05 ÖÖ »
Eksik alet sonucu tamponun çamurluklardan bağlı olan 2. vidayı sökemedik uzun bir tornavida lazım elle kavrayabilmek için.Ve damlumbazları sökmek gerekli.Biz davlumbazı komple sökmeden el girecek kadar açıp sağ farın en dipteki somununuda sökmeyi becerdik farı tamponu sökmeden çıkartmakta ayrı bi uğraştırdı.Farı takarkenkende uzun uğraşlar verdikten sonra daha dolu olan sol tarafı sökmektende vaz geçtik tamponu toparlayıp elektrikciye götürdük makul fiyata o halletti  :D

İşte farlarımızın vahim durumuda burda net görülüyor.Şuan yeni farlar takılı o halinide paylaşıcam aradaki fark etkileyici oldu :D

*

Çevrimdışı Sporsal

• *
  • 1938
  • +1/-0
  • ___T-Jet___
  • Araç Modeli: Abarth
  • Motor: T-Jet 120 HP
Ynt: Tampon nasıl sökülür
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2016, 10:31:09 ÖÖ »
Benim de farlar buna yakın bir şekilde valla.
Bu ara arabanın biraz işleri çıktı, onlarla ilgileniyorum, pazartesi tekrar aracı bırakıcam, far takımı uygun bulabilsem o ara taktırıcam bende.