*

Çevrimdışı EsLine

• 148
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2015
  • Donanım: Hiçbiri
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
Ufak bir kaza
« : Ekim 28, 2022, 07:05:18 ÖS »
Değerli forum üyeleri merhaba, bugün kavşağı dönerken aracıma arkadan başka bir araç çarptı, sağ arka tampon kısmından vurdu, yaklaşık bir el büyüklüğünde içeriye gömüldü, araç sahibi hatalı olduğunu kabul etti tutanak tutuldu, görünürde boya çatlakları mevcut ama tampon plastiğinde kırılma var mı bilmiyorum, fotoğrafları kaç defa denememe rağmen ekleyemedim, böyle bir durumda youtube videoları da var boyasız göçük düzeltme yapan yer de var tamponu servise değiştirip tramer kaydı oluşturan da var, içteki tampon demiri zarar görmüş müdür, siz neler önerirsiniz, aracım boyasız değişensizdi, sağlık olsun.
 Bugün hem sanayiye hem servise gittim tampon değişmesine gerek yok tampon sökülür tamiri yapılır boyanır, tampon çıtası ve reflektör takılır, tampon sökmeden içeride saç panelde bir yamulma var mı yok mu bilemeyiz dediler, kimisi düzeltilir diyor kimisi düzeltilmez değiştirilir çelik sac çünkü diyor, serviste yaptırmayı düşünüyorum, tramere işlenmesin dedim ama karşı taraf aracı şirket aracıymış adam sigorta kullanılsın diyor, aracımda tramer de yoktu şimdi o da olacak, şimdi serviste bu arka sac değişince o da gözükecek, sizin düşünceleriniz nedir

*

Çevrimdışı EsLine

• 148
  • +0/-0
Ynt: Ufak bir kaza
« Yanıtla #1 : Ekim 29, 2022, 11:57:26 ÖÖ »
Sanayideki ustalar ile servisin verdiğin fiyat aynı, o yüzden servise vereceğim

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #2 : Ekim 29, 2022, 04:01:39 ÖS »
Geçmiş olsun. Tampon tamiri önemli değil, canınızı sıkmayın. Tampon sökülmeden içeride ki hasar bilinemez. Tampon bağlantı demiri çok ezilmediyse düzeltirler. Ama ezildiyse değişimi yapılacaktır. Buda araç değerini etkilemez.

Aynı fiyatı verdilerse servise yaptırın bence de.

*

Çevrimdışı Acapella

• **
  • 16
  • +0/-0
  • Araç Modeli: 2009
  • Donanım: Active Plus
  • Km: 237000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP + LPG
« Yanıtla #3 : Ekim 31, 2022, 09:55:58 ÖÖ »
Tamponlar aracın değerini etkilemez problem olmayacaktır

*

Çevrimdışı EsLine

• 148
  • +0/-0
« Yanıtla #4 : Ekim 31, 2022, 09:38:21 ÖS »
Bugün evrakları servise verdim, bir kaç güne eksper gelir bakar dedi, tamir için ise ortalama 1 ay sonraya gün verilir dedi, aracı günlük kullanıyorum, keşke siteye fotoğraf ekleyebilsem, denedim ama ekleyemedim, sağlık olsun

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #5 : Kasım 01, 2022, 03:05:19 ÖS »
Bir ayda yeniden araç mı üreteceklermiş. 3, 4 günde eksper gelir, 1 haftada da tampon tamir ve boyası yapılır.

*

Çevrimdışı EsLine

• 148
  • +0/-0
« Yanıtla #6 : Kasım 01, 2022, 04:15:00 ÖS »
Bir ayda yeniden araç mı üreteceklermiş. 3, 4 günde eksper gelir, 1 haftada da tampon tamir ve boyası yapılır.
Şimdi şöyle, servis personeli siz aracı kullanmaya devam edin, sizin aracın tamir sırası ortalama 1 hafta ila 1 ay sonraya gün verilir biz sizi o zaman arar aracı o zaman getirirsiniz dedi,  tamponu kendiler tamir etmiyormuş, kendileri tamponu söküp anlaşmalı oldukları yere veriyorlarmış, bugün eksper geldi bir kaç foto çekti gitti, şimdilik durum bu şekilde