Orijinali zaten 15 20 lira niye yan sanayi aldınız ki
iyi günler aracım 2012 1,3 multijet easy linea euro 5 bugün kızdırma bujilerini değiştirttim marka olarak da beru aldım ama değiştirdikten sonra motordan bir ses gelemye başladı usta orjinal kızdırma bujisi olamdığı için böyle bir ses geldiğini zamanla kurum bağlar ses kesilir ya da orjinal kızdırma bujisi alman gerekiyor dedi bu kadar fark edermi daha önce başına böyle bişey gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim....
ses nasıl iki parçanın birbirine vurması gibimi yada gıcırtı gibimi ustanız buji yi taktıktan sonra bazı parçaları oturtamamış olabilir performansta bir düşüş var mı
Alıntı yapılan: ömercanömer - Ekim 22, 2016, 08:19:12 ÖSiyi günler aracım 2012 1,3 multijet easy linea euro 5 bugün kızdırma bujilerini değiştirttim marka olarak da beru aldım ama değiştirdikten sonra motordan bir ses gelemye başladı usta orjinal kızdırma bujisi olamdığı için böyle bir ses geldiğini zamanla kurum bağlar ses kesilir ya da orjinal kızdırma bujisi alman gerekiyor dedi bu kadar fark edermi daha önce başına böyle bişey gelen varmı yardımcı olursanız sevinirim.... Linea Ailesine hoşgeldiniz. Kızdırma Bujisi ses gelmesine neden olmaz. Buji takılırken başka bir yerde sorun oluşmuştur. Selamlar..
Bir sey daha uygun olmayan uzunlukta bir buji takilmis olabilirmi , iste bu vuruntu sesi yapar