Arkadaslar merhaba 1.3 linea dualogic kullanicisiyim ve siteye yeni uye oldum herkese selamlar
Aracimda manuel mod devredisi diye bir ariza vardi gostermedigim yer usta kalmadi ve herkes farkli bisey soyledi 15 20 bin tl lik masraflardan bahsettiler ve elletmedim aracima cunku ne vitesten atma nede bosa cikma sorunu vardi aracimda fazla uzatmayayim ariza vites degistirdigimiz kuleden yapiyor bu kulede sensore benzer bir mekanizma var ve zamanla toz aliyor vites korugunden ozellikle koruk yirtiksa eger disardan mekanizmanin icine parcaciklar dahi dusuyor iceride elektronik mekanizma oldugundan dolayi siz otomatikten manuele aldiginizda araci arac bir sure sonra tekrar otomatige geciyor ve ekranda manuel mod devredisi arizasi veriyor caresi ise balata spreyini korugu cikarip kulenin calisan mekanizmasina kuleyi sokmeden sıkmak ve sonra wd 40 ile tekrar yaglamak sivi gres kullanmayin cunku elektronik devreye ypisma yapiyor benim sorunum duzeldi 4 aydir ekranda hata yok ve vites gecislerim daha hizli algiliyor mesela bir yere park edecegim zaman durdugumda hen geriye gecmiyor ekranda dit dit ses geliyordu ben bosa alip tekrar yavas sekilde geciriyordum geriye simdi ani durup ani gecisler yapabiliyorum algilamasi cok degisti aracin eger hala sorununuz devam ediyorsa vites kulenizi kesinlikle sifir parca ile degistirin ben cok igrastim cok usta usta dolastim sonunda bir tesaduf uzerine arizami cozdum insallah yardimci olur bu bilgi size herkese kazasiz belasiz saglikli gunler