merhaba kardeşim;
forum kurucusu Hüseyini şahsen görmesemde 6 yıldır tanırım ve parayla pulla işi olmaz
bu foruma ilk girdiğim zamanlarda o kadar çok mesaj yazılırdı ki yetişemezdik,hatta fazla geyik dönüyor diye tartışma bile olurdu
bir buluşma sonrası başlık açar yazışmaya başlardık,bir yoruma cevap yazana kadar araya 5-10 tane ekstra yorum girerdi
ancak bir üst mesajımda belirttiğim gibi hayat farklı akıyor
ben belki yaşı geçgin değilim 40 yaşımdayım ama eski kafalıyım
gerekirse sorumu buraya yazar 3 gün beklerim cevabı
face kullanıyorum ama yönetici olmama rağmen face grubuna girmedim girmem
sevmiyorum o ortamı...
ama çağ hız çağı,tüketim çağı ve büyük bir kitle sosyal mecrada
pek tabii bu kaymalar başka linea facebook sayfalarına olacaktı,başkasına gideceğine doğru bir hareketle forum adına facebook sayfası kuruldu ama oraya ayrı bir ihtimam gösterilmiyor,hatta orayı yönetmek çok daha zor
açıklayıcı olsun diye uzun yazdım ama demem odur ki bende isterim geçmişteki gibi bir ortamı
ama zor...genel forum sitelerinde paylaşım bol belki ama bizim gibi marka bile değil direk modelin forumları biraz hareketsiz oluyor,aynısı passat forumdada var
Ya neredeyse 1 hafta geçecek ama toplantıyla ilgili doğru dürüst bi paylaşım oldadı. Bu etkinlik face etkinliğini forum etkinliğimiydi sevgili dostlar. Ben şahsen face kullanmıyorum. Ayrıca forum gerçekten çok yavaş. Ülkemizde en cok satılan bi aracın forumunun bu kadar yavaş olmasını anlamakta güçlük çekiyorum.
Forum yöneticileri face üzerinden bi gelir sağlıyorlarsa bilemem ama yok ise foruma ağırlık vermelerini isterim. Ufak tefekte olsa forumda reklamlar görüyorum. Bu reklamlar maliyeti-masrafları çıkarsa kardır. Yoksa üzülerek söylüyorum bi kaç seneye bu formu dikkate alan kalmayacaktır (reklamları kasdediyorum).
Nacizane görüşümdür. Belkide yanılıyorum dur