Arkadaşlar bu arada istanbul grubunun bulaşacağı mekan olarak seçtiğimiz mekan ile ilgili sizlere fikir vermesi açısından birkaç kare paylaşmak istedim eğer uygun görürse Azmi abi bundan sonra ayda 1 burada buluşalım
şekilli mekilli bir şey çekeyim dedim panoromik açıdan mekan ufak gibi görünebilir 1 dönüm ve pazar günü içerde benim arabam dahil taş çatlasın 10 araç oluyor
bunlar da yıkama bölümünden kullanılan malzemeler meguiars ve gerçekten çok temiz yıkama yapılıyor fırçayı geçtim süngerle de yıkanmıyor benim araba önceleri meguiarsın eldiveni ile yıkama yapılırdı artık oda yok kurulama işleminde eğer elemana lira bahşiş verirseniz benim gibi çıtalara jantlara falan komple hava vuruyor zerre toz kalmıyor
geçen akşam ince pasta geçtik araca ve boya koruması tazelendi bu işlem sırasında araç toplam 3 kez yıkandı ara yıkamadan bir kaç foto bunlarda fikir vermesi açısından
buda garajın sahibi abimizin isteği doğrultusunda hüseyin abiden izin alarak paylaştığım ufak bir broşür gibi bir şey bizden buluşmalarımız süresince park ücreti almayacak misafiri olacağız.