Sayın murder forumda sticker ile ilgili başlıkları aratırsanız neden böyle yazıldığını anlarsınız. Forumun kuruluş aşamasından beri yapılan sticker tasarımlarında ortak bir karar alınamadı. Bununla birlikte tasarım yapan arkadaşlar çizimlerini yayınladı isteyen reklamcıdan çıkartıyor.
Erhan bey;
Şimdi bakın forum olarak guzel bir platforum olusturulmus yardimseverlik hersey bir arada yanliz boyle guzel bir forumun da bence nacizane fikrim bir tane stickeri olmasi lazim.
Talepler alinir cizimler photoshop araciligi ile yapilir ve sunulur ya oy karari ile yada 1 adet yapilir bu olacak denir herkes kabul eder.
Benim dusuncem boyle bir toplulugun bence araclarina takacagi bir simge olmasi lazim.
Bende senelerce bir farkli forumda uyelik ve il baskanligi yaptim ayrica 1 tanede kuruculugum vardi.
Bu platforuma yeni uye oldum.
Amacim kesinlikle ortam germek degildir.
Ama bu fikri bi dusunmenizi isterim.
Yonetimde kac kisisiniz bilmiyorum ama bence birkaç tane örnek yapilip oy karari ile sunun derim.
en cok begenilen stickeri bastirin ve ucretli olarak gonderin deyin.
En azindan bir ccok uyemiz araclarinda gordukleri stickerden bile bir yerde karsilastiklarinda kisada olsa muhabbet etme sanslari olur tanisirlar.
Buda guzel dostluklara imza atar.buda bu forum sayesinde olur.
Bu durumu bence kulak arkasi yapmayin derim ama tercih sizin.
Bu platforum'un gelismesi icin sart diye dusunuyorum.
Haaa diyorsaniz gerek yok gelismesin kimse tanimasin diye o zaman ayri konu tabi.
Jet Vip Güvenlik ve Hizmetleri Ltd. Şti.
www.jetguvenlik.net