Haziran Ankara iyidir. Orta da olduğu için katılımın fazla olacağını umut ediyorum.
Aykut, Listeye başlamak lazım ancak önce tarihi netleştirmek gerekir.1, 8, 15, 22 ve 29 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Bence bir tarih belirleyelim.
Şehir içi buluşmamızdan iyi olacak valla. Tarihi belirleyip, listeyi alalım abiler...
1) saban_197 (Nevşehir'den)2) h.k. (Ev Sahibi )3) Erhan (Ev Sahibi)4) sniperElite (Ev Sahibi)
Arkadaşlar o zaman bir Ankara buluşması konusu açsak iyi olacak gibi ayrıca amaç hem görüşmek hem de cc takmak olacaksa gelenlerden kaç kiş cc taktıracak ve bu işlem için neler lazım onun bilgisi gerekmekte ve sanırım bu konulara en sağlıklı cevabı Bselhep (Berkant) ve siperElite (Akif) beylerden alırız onlar da bizi bilgilendirirler.Ayrıca bu işin bir de maddi boyutu var onu da arkadaşlarımıza özelden ulaşıp öğrenebiliriz.
Merhaba arkadaşlarHakan abinin sorduğu sorulara cevap vereyim.Öncelikle bu işlemi yapabildiğimiz araçlar Mjet 1,3 Euro4 ve euro5 motorlar, 1.4 8V ve 1.4 Tjet modelleri olmak zorunda çünkü diğer modellerin devre şemaları elimizde yok biliyorsunuz bu işlemler ezbere yapılmamamlı. Şayet araçta Alfa 147 kolu takılı olsun isteniyorsa kolun satıcı firmadan alınması gerekiyor (fiyatını firma belirlediğinden bilemiyorum). Bizim yaptığımız gibi yerine kaynakla yapılması isteniyorsa (Sinyal kolunun dışında olan koruyucu kapağın üzerine, (bu sayfada 6. fotograf http://www.fiatlinea.org/fiat_linea_genel/lineaya_sonradan_hiz_sabitleyici_takilir_mi_takdirdim_oldu-t489.0.html;msg53917#msg53917) bu işlem ancak hafta içi yapılabileceğinden kapak ve kolun gönderilmesi gerekiyor. Bu güne kadar her kaynattırma işlemine 20TL verdik. Bir araca CC kontrol takılması yaklaşık 1,5-2 saat arası sürüyor. Bizim alacağımız kablo pin vb. parçalar için bedelini bu işin ticaretini yapan arkadaşlarımıza yanlış olmaması için özelden konuşmayı uygun görüyorum. Şayet bu işlemi CC koluyla değilde düğme ile yaptırmak isterseniz o zaman düğmeli sistem için http://www.fiatlinea.org/fiat_linea_genel/lineaya_sonradan_hiz_sabitleyici_takilir_mi_takdirdim_oldu-t489.60.html gerekli parçaların fiyatınıda özelden görüşelim. Sizin herhangi bir ekstra malzeme almamanız gereksiz parçalar alınmaması adına daha doğru olacaktır. Biz kendi araçlarımıza İlk montajlarımızda kullanamayacağımız yanlış parçalar aldık. Cep telefonum forum profilimde var. Görüşmek üzere.
1.6 olmuyor çünkü şemaları yok elimizde onları temin etmek lazım üzgünüm
bravo nun bağlantı şeması ve takılımı incelemeliyiz bence sizin arabaya geldinizde bakalım olursa dener takar bakarız