Ankara'ya bekliyoruz artık. Hep biz geliyoruz
Alıntı yapılan: h.k. - Nisan 21, 2014, 02:49:12 ÖSAnkara'ya bekliyoruz artık. Hep biz geliyoruz Ankaraya gelirsem hız sabitleyici taktırırım yalnız
Tamam kardeşim, hallederiz bir şekilde. Berkant abi zaten çözdü bu işi, sen kolu al gel veya bulamazsan biz kamıştan falan bir şeyler yaparız Alıntı yapılan: saban_197 - Nisan 21, 2014, 03:09:22 ÖSAlıntı yapılan: h.k. - Nisan 21, 2014, 02:49:12 ÖSAnkara'ya bekliyoruz artık. Hep biz geliyoruz Ankaraya gelirsem hız sabitleyici taktırırım yalnız
Bence Haziranda ortası gibi Ankara, ağzutos sonu gibide kapadokya güzel olur, yazı boş geçirmeyelim kışın soğuk diye birşey yapamıyoruz zaten.
Abiler Ankara'da şöyle bir etkinlik düzenleyelim. "Ankara Hız Sabitleyici Buluşması"
Gelin abiler gelin en kötü led takarız
"cc" olanlar size de Ankara'da multimedya takarız ya da gösterge ve düğme ışıklarını volkswagen mavisi yaparız.
Alıntı yapılan: h.k. - Nisan 21, 2014, 04:35:22 ÖSGelin abiler gelin en kötü led takarız Alıntı yapılan: Hakan0739 - Nisan 21, 2014, 04:23:45 ÖS"cc" olanlar size de Ankara'da multimedya takarız ya da gösterge ve düğme ışıklarını volkswagen mavisi yaparız. ikiside var ben gelmeyeyim diye elinizden geleni yapıyorsunuz
Yahu Şaban daha yeni aldık gazımızı hızınıza yetişemiyorum. Şu kol meselesi için evet diyebilirim ama ...
haha valla benim var napcaz pekii şaban abi gördün yani 123 km ortalam hız 5.9 litre 100 km dahası yorum yok ki araba 1.3 6 ileri de değil hani