Hakan Abi o değilde Şaban kardeşimlerdeki şu profosyonel çekimleri bir alsakta esas bombalar orada
evet biraz bıraktım kış dönemi
Tebrikler, güzel bir buluşma olmuş... Ne o ! Palio yu tek bulmuşsunuz sıkıştırmışsınız. Hüseyin bey artık Linea alma zamanı gelmedi mi? Yoksa aileyi büyüttükten sonra mı alacaksın?
Alıntı yapılan: linea42 - Nisan 21, 2014, 11:33:04 ÖÖevet biraz bıraktım kış dönemi belli oluyor e tabi evliliğin getirdiği kilolarda kaçınılmaz...bide yaşlanmışın yaw
Alıntı yapılan: BSelhep - Nisan 21, 2014, 07:33:54 ÖÖDün arayamadım sizleri sınavdan sonra. Güzel fotograflar çekmişsiniz. Keşke 10 araçtan fazla olsaydı fakat fotograflar güzel olmuş. Bizde küçük Ankara buluşmasında Aykut'la fotograf çekmedik ya ona yanarım. Artık Konyaya geldiğimde çekeriz.Abi KONMAK a geliyorsun sanırım gelmeden haberimiz olursa görüşelim bizim firmada katılımcı zaten
Dün arayamadım sizleri sınavdan sonra. Güzel fotograflar çekmişsiniz. Keşke 10 araçtan fazla olsaydı fakat fotograflar güzel olmuş. Bizde küçük Ankara buluşmasında Aykut'la fotograf çekmedik ya ona yanarım. Artık Konyaya geldiğimde çekeriz.
Alıntı yapılan: linea42 - Nisan 21, 2014, 08:47:50 ÖÖAlıntı yapılan: BSelhep - Nisan 21, 2014, 07:33:54 ÖÖDün arayamadım sizleri sınavdan sonra. Güzel fotograflar çekmişsiniz. Keşke 10 araçtan fazla olsaydı fakat fotograflar güzel olmuş. Bizde küçük Ankara buluşmasında Aykut'la fotograf çekmedik ya ona yanarım. Artık Konyaya geldiğimde çekeriz.Abi KONMAK a geliyorsun sanırım gelmeden haberimiz olursa görüşelim bizim firmada katılımcı zaten mesajını yeni gördüm dün akşam dediğim gibi şayet müsait olursan perşembe günü görüşmeyi bende çok isterim.
selfieler selfieler yaw etli ekmekleri koymayaydınız iyiydi
Benim için etli ekmek denince akan sular duruyor abiler. Çok lezzetliydi gerçekten.