Kalan fotoları da ben yükleyeyim o zaman
Gelemediğim için bir kez daha üzüldüm ve pişman oldum. Az ama öz bir buluşma olmuş. Katılan ve emeği geçen herkesin eline sağlık. Sanalda dostluk tamam, ancak bu dostlukların yerini hiçbirşey tutmaz.
Şu güzel buluşmaya hele o kadar kendini hazırlamışken katılamamak çok üzücü.((
Alıntı yapılan: Erhan - Mart 17, 2014, 05:51:33 ÖSGelemediğim için bir kez daha üzüldüm ve pişman oldum. Az ama öz bir buluşma olmuş. Katılan ve emeği geçen herkesin eline sağlık. Sanalda dostluk tamam, ancak bu dostlukların yerini hiçbirşey tutmaz.Erhan bey kısmet işte belki Konya olur.
Erhan çok geçmiş olsun kız iyimi şimdi.
Alıntı yapılan: Hakan0739 - Mart 17, 2014, 09:59:45 ÖSAlıntı yapılan: Erhan - Mart 17, 2014, 05:51:33 ÖSGelemediğim için bir kez daha üzüldüm ve pişman oldum. Az ama öz bir buluşma olmuş. Katılan ve emeği geçen herkesin eline sağlık. Sanalda dostluk tamam, ancak bu dostlukların yerini hiçbirşey tutmaz.Erhan bey kısmet işte belki Konya olur.Allah izin verirse bende Konya'ya gelmeye niyetliyim.
Saolasin abi kiz hala hasta ilac kullaniyoruz. Krese bir hafta gidemeyecek. Bogazi enfeksiyon olmus
Alıntı yapılan: Erhan4785 - Mart 17, 2014, 11:42:08 ÖSSaolasin abi kiz hala hasta ilac kullaniyoruz. Krese bir hafta gidemeyecek. Bogazi enfeksiyon olmusçok geçmiş olsun... bizim yeğende hastaydı. okulda kreşte diğer çocuklardan hastalığı kapıyorlar...
Alıntı yapılan: BSelhep - Mart 17, 2014, 10:34:44 ÖSErhan çok geçmiş olsun kız iyimi şimdi.Saolasin abi kiz hala hasta ilac kullaniyoruz. Krese bir hafta gidemeyecek. Bogazi enfeksiyon olmusGT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Alıntı yapılan: desidero - Mart 18, 2014, 09:47:44 ÖÖAlıntı yapılan: Erhan4785 - Mart 17, 2014, 11:42:08 ÖSSaolasin abi kiz hala hasta ilac kullaniyoruz. Krese bir hafta gidemeyecek. Bogazi enfeksiyon olmusçok geçmiş olsun... bizim yeğende hastaydı. okulda kreşte diğer çocuklardan hastalığı kapıyorlar...Abi krese basladi baslayali hep hastayiz GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Alıntı yapılan: Erhan - Mart 17, 2014, 11:25:27 ÖSAlıntı yapılan: Hakan0739 - Mart 17, 2014, 09:59:45 ÖSAlıntı yapılan: Erhan - Mart 17, 2014, 05:51:33 ÖSGelemediğim için bir kez daha üzüldüm ve pişman oldum. Az ama öz bir buluşma olmuş. Katılan ve emeği geçen herkesin eline sağlık. Sanalda dostluk tamam, ancak bu dostlukların yerini hiçbirşey tutmaz.Erhan bey kısmet işte belki Konya olur.Allah izin verirse bende Konya'ya gelmeye niyetliyim. İnşallah bekliyorum konya ya Erhan Abi.