Fatih bey sünnet gölü olmazmı buluşma yeri, kalacak yerde sorun olmaz sabah ve akşam açık büfe, 24 saat sıcak çay, toplu olarak indirim de söz konusu olabilir, yolu da yapıldı,mart ayında da harika olur sanırım..
Ben adımı yazamıyom.Net hiç birşey yok.Kapanan belde belediyesi sıkıntıları hızlanacak.(antrenman eksikliği ilk 11 de bana yer yok.)
1-Fatih (Bolu-Ev sahibi)2-Bozo (Deplasman) (2+1 aksilik olmazsa)3-BSelhep (Ankara 2+2 son hafta +2 netlik kazanır)4-desidero (Yedek oyuncu, sakatlanan olursa diye) (160/4-5*7-3 son hafta netlik kazanır)5-ccingiler aksaçlı (ihtiyar heyeti kontenjanından) (2+? aksilik olmazsa kesin)6-ozenc_777 (cengız abımle gorusttukten sonra uygun olursa ya onunla yada dırek boluya otobusle gelerek )tabı subatta askere gıtmezssem 7-h.k. (Ankara +1)8-Erhan4785 (2+1) Olta takımlarımla birlikte cumartesinden konaklamalı yapabilirim. o günler bir yaklaşsın netleşir. BSelhep abicim kısmet olursa bir gün önceden konaklamalı gidelim keyifli olur.
1-Fatih (Bolu-Ev sahibi)2-Bozo (Deplasman) (2+1 aksilik olmazsa)3-BSelhep (Ankara 2+2 son hafta +2 netlik kazanır)4-desidero (Yedek oyuncu, sakatlanan olursa diye) (160/4-5*7-3 son hafta netlik kazanır)5-ccingiler aksaçlı (ihtiyar heyeti kontenjanından) (2+? aksilik olmazsa kesin)6-ozenc_777 (cengız abımle gorusttukten sonra uygun olursa ya onunla yada dırek boluya otobusle gelerek )tabı subatta askere gıtmezssem
Arkadaş pegasus tan Ant-İst gidiş geliş 3 kişi 250 tl ye uçuş buldum ama sayfayı açmıyor. Yoksa Sabiha gökçene geleceğim oradan alın götürün bizi diye ama ...
Geçen seneki buluşmada H.K. ve birkaç arkadaş Prestige otelde konaklamıştı, kahvaltı dahil 50TL ye. http://www.boluprestige.com.tr/
50 tl;fiyat olarak çok uygun duruyor...
Kişi başı 50 TL, 2 kişi 100 TL Alıntı yapılan: bozo - Ocak 22, 2014, 10:04:36 ÖÖ50 tl;fiyat olarak çok uygun duruyor...
Alıntı yapılan: h.k. - Ocak 22, 2014, 10:15:35 ÖÖKişi başı 50 TL, 2 kişi 100 TL Alıntı yapılan: bozo - Ocak 22, 2014, 10:04:36 ÖÖ50 tl;fiyat olarak çok uygun duruyor...tamam abicim, yinede uygun...düzgün bir yere benziyor...hem Fatih yönlendirdiğine,hemde sen kalıp memnun kaldığına göre fiyat normal
Alıntı yapılan: Hakan0739 - Ocak 21, 2014, 03:10:18 ÖSArkadaş pegasus tan Ant-İst gidiş geliş 3 kişi 250 tl ye uçuş buldum ama sayfayı açmıyor. Yoksa Sabiha gökçene geleceğim oradan alın götürün bizi diye ama ...Ya hu Hakan hoca..Desidero alır seni sıkıntı yapmaaaa...
Alıntı yapılan: ozenc_777 - Ocak 21, 2014, 07:28:16 ÖS1-Fatih (Bolu-Ev sahibi)2-Bozo (Deplasman) (2+1 aksilik olmazsa)3-BSelhep (Ankara 2+2 son hafta +2 netlik kazanır)4-desidero (Yedek oyuncu, sakatlanan olursa diye) (160/4-5*7-3 son hafta netlik kazanır)5-ccingiler aksaçlı (ihtiyar heyeti kontenjanından) (2+? aksilik olmazsa kesin)6-ozenc_777 (cengız abımle gorusttukten sonra uygun olursa ya onunla yada dırek boluya otobusle gelerek )tabı subatta askere gıtmezssem Cin ali gelirse gelirim... Yoksa gelmem... Özenç başımla sırtımda taşırım be ya... Apoyu falanda al arka koltuk boş...