galiba Trakya buluşması Silivride olcak gibi
dört kişi mi?daha fazla olması lazım edirneli,tekirdaglı olan bir sürü arkadas daha var!katılımları bekliyoruz....
Alıntı yapılan: trakyalı - Kasım 15, 2013, 10:53:28 ÖÖdört kişi mi?daha fazla olması lazım edirneli,tekirdaglı olan bir sürü arkadas daha var!katılımları bekliyoruz.... evet daha fazla olması lazım ama katılım yok.tekirdağ kırklareli edirne nerdesiniz.ekibi artıralım artık ne dersiniz.bu lüleburgaz da buluşma için tarih 1 aralık olsa nasıl olur sizce uygunmu en azından başlangıç yapmış oluruz.şimdilik 4 kişi ile başlayalım
Alıntı yapılan: erdem59 - Kasım 15, 2013, 02:36:10 ÖSAlıntı yapılan: trakyalı - Kasım 15, 2013, 10:53:28 ÖÖdört kişi mi?daha fazla olması lazım edirneli,tekirdaglı olan bir sürü arkadas daha var!katılımları bekliyoruz.... evet daha fazla olması lazım ama katılım yok.tekirdağ kırklareli edirne nerdesiniz.ekibi artıralım artık ne dersiniz.bu lüleburgaz da buluşma için tarih 1 aralık olsa nasıl olur sizce uygunmu en azından başlangıç yapmış oluruz.şimdilik 4 kişi ile başlayalım bana uyar pazar günü olsun da tarih hiç farketmez....
edirene bayırı bu medikent hast.oraslarımı oluyodu
evet medikent hastanesinin oraları 1 aralık da herkezi bekliyoruz bakalım orasıda ne eser ama kışın bu zamanı
Alıntı yapılan: zamazingo39 - Kasım 17, 2013, 12:46:36 ÖÖevet medikent hastanesinin oraları 1 aralık da herkezi bekliyoruz bakalım orasıda ne eser ama kışın bu zamanı olsun sağlam giyiniriz bizde üşürsek merkeze ineriz.
Alıntı yapılan: erdem59 - Kasım 17, 2013, 12:49:50 ÖÖAlıntı yapılan: zamazingo39 - Kasım 17, 2013, 12:46:36 ÖÖevet medikent hastanesinin oraları 1 aralık da herkezi bekliyoruz bakalım orasıda ne eser ama kışın bu zamanı olsun sağlam giyiniriz bizde üşürsek merkeze ineriz. zaten bir şehir turu atmadan olmaz artı kipanın oto parkıda foto çekimi için müsait...
1 aralık Lüleburgaz Edirne bayırı saat 12 buluşmaya katılmak isteyen arkadaşlar 1-erdem59 2-kabusx 3-zamazingo39
Alıntı yapılan: kabusx - Kasım 17, 2013, 01:18:34 ÖÖ 1 aralık Lüleburgaz Edirne bayırı saat 12 buluşmaya katılmak isteyen arkadaşlar 1-erdem59 2-kabusx 3-zamazingo39 bide trakyalı diye bir arkadaşımız vardı
hadi bakalım topraklarım...öyle bayır tepe görünce benim aklıma piiz gelir hep Uzunköprüde bayır,tepe,koru ücra köşelere piize gideriz
Alıntı yapılan: bozo - Kasım 18, 2013, 10:37:37 ÖÖhadi bakalım topraklarım...öyle bayır tepe görünce benim aklıma piiz gelir hep Uzunköprüde bayır,tepe,koru ücra köşelere piize gideriz evet kısmetse 1 aralıkta ilk buluşmamızı gerçekleştireceğiz ama hepimiz şöförlük yapacağımız için piiz işi biraz sakat biz ogun alkolsüz içeceklerle idare ediceğiz
Alıntı yapılan: erdem59 - Kasım 18, 2013, 10:46:57 ÖÖAlıntı yapılan: bozo - Kasım 18, 2013, 10:37:37 ÖÖhadi bakalım topraklarım...öyle bayır tepe görünce benim aklıma piiz gelir hep Uzunköprüde bayır,tepe,koru ücra köşelere piize gideriz evet kısmetse 1 aralıkta ilk buluşmamızı gerçekleştireceğiz ama hepimiz şöförlük yapacağımız için piiz işi biraz sakat biz ogun alkolsüz içeceklerle idare ediceğiz sakın haaa...direksiyona 1 damla alkol alsam bile oturmam...ben sadece bir tarkayalı olarak piize bahane arıyorum siz sade gazoz için,sarı kola için