arkadaşlar herkese merhaba. aracı genelde şehir içinde kullandığım için hız yapmıyordum fakat geçen hafta sonu şehirler arası yola çıktığımda otobanda 120-130 km/saat hızlara ulaştığımda direksiyonun titrediğini fark ettim. bazı yollarda titreşim çok güçlü iken bazı yollarda azalıyor ancak yine de titreşim oluyor. yine yüksek hızdayken araç sağa sola hafif savruldu ama rüzgardan da olabilir ona çok emin olamadım. ayrıca çok hafif sağa çektiği de oldu. bu sorunlarla ilgili neye baktırmalıyım? rot-balans ayarından mıdır, direksiyondan mıdır? herkesin ön düzen dediği bir şey var, bu denilen rot balans mı oluyor? bu konulardan çok anlamam açıkçası; bu yüzden sorun neden kaynaklanıyor olabilir, neye baktırmam gerekir fikir verebilirseniz sevinirim. bir de istanbul anadolu yakasında bu sorunlarla ilgili iyi bir usta biliyorsanız onun da bilgisiniz verirseniz memnun olurum. şimdiden herkese teşekkür ederim. not: yaklaşık 500-600 km önce ön fren balataları ve fren hidroliği değişti, bu işlemler yapılırken yanlış bir şey yapılmış olabilir mi?