Yerli dizi olarak son dönemde galip derviş fena değil. eğlencelik...ama yukarda da yazdım. yerli dizi olayı benim için Behzat ç den sonra bitti. bence gelmiş geçmiş en iyi yerli yapımdır kendisi
Kardeş payı ilk sırada. Komedi dizisi ancak dün ağlattı bizi. iknici sırada seksenler,
Türki dizileri izlemiyorum. Reklamlarla dolu, yalan rüzgarı konulu uzun uzun diziler... çok zaman kaybı. Yabancı diziler tercihim. 30-40 dakika sürüyor, reklam da yok, konular da ilginç ve benzersiz...
Alıntı yapılan: Sporsal - Haziran 06, 2014, 11:27:19 ÖSTürki dizileri izlemiyorum. Reklamlarla dolu, yalan rüzgarı konulu uzun uzun diziler... çok zaman kaybı. Yabancı diziler tercihim. 30-40 dakika sürüyor, reklam da yok, konular da ilginç ve benzersiz...reklam sorunu bende yok,kaydediyorum sonra izliyorum
yok abi bende izleyemiyorum,güzel komedi olursa izlerim,en son dediğim gibi kardeş payı güzel,ince espriler barındırıyor...dizi yerine güldür güldür,arkadaşım hoş geldin falan izliyorum onlarda hepsi bir akşam maşallah mecbur kaydediyorum...zaten dünya kupası yaklaştı,geri kalan programlar yalan olur