Direnç söküldüyse çalışması gerek . Switch yönü, ch340 yada ftdı çip driver , multiecuscan da ayarlar kısmında high speed ve port seçilmesi vb . Durumların hepsi tamam mı ? MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz mi beceremedik bu kadar zormuymuş bu iş anlamadım. Muhtemelen basit bi yeri atliyoruz ama bulamadım. Dediğiniz ayarlarada baktık göremedik. Bi daha bakayım
bir göz atın isterseniz.https://blog.yakupulutas.com/elm327-cihazi-nasil-modifiye-edilir/
Emeğinize sağlık çok detaylı anlatımlarınız var.
Cihaz tamamda proxi yapmayı beceremedik
Yakınsanız gelin halledelim.
Sorunsuz çalışması için ch340 sürücüsünü (ch341ser.exe) bilgisayara yüklemeyi unutmayın.Linea ailesine hoş geldiniz. Geçmiş olsun. Selamlar
Malesef Ankara.Hocam bu arada halledelim derken?Yakup bey mi?
Sorunsuz çalışması için ch340 sürücüsünü (ch341ser.exe) bilgisayara yüklemeyi unutmayın.Ben daha önce sizin önerdiğiniz linkten cihazı satın aldım, söylenilen direnci söktükten sonra sorunsuz bir şekilde kullanıyorum teşekkürler. Tek sorun obd soketini kablolu değil de direk karta lehimli şekilde yapmışlar ilerde abs için veya farklı araç için modifiye etmeye kalksam uğraştıracak gibi.
arkadaşlar merhaba,bende aşağıdaki cihazdan var işaretlediğim direnci çıkarttım ama sadece motor bölümüne bağlanabiliyorum aracım 2012 Linea 1.6 Loungeneyi yanlış yapıyorum acaba 😊
Evet
Merhaba bu obd ile yag lambasi servis vs sifirlama yapiliyomu yada dpf doluluk durumunu gorebiliyomuyuz
Yukarıda linkleri vardı yada alış veriş sitelerinde bulabilirsiniz program cd si yanında gönderiliyor Torque gibi programlar işimizi görür. Mesela bende modifiyeli elm327 ve lisanslı multiecuscan var her işi rahatlıkla yapıyorum. 50 € aşmıştım sürüm yükseldikçe lisans ve versiyonu güncelliyorlar.
Abi bu tarz kablolarda güncelleme önemli her bir güncellemede para ister birde kablo orijinal mi değil mi çoğu orijinal kablo maalesef kopya çıkıyor…
Linea'da ABS bölümüne bağlanmak için 1 ve 7. pin arasına switch koyup yeşil modu aktif edebilirsiniz.Soldaki switch yeşil mod için, sağdaki switch mavi modu aktif etmek için..9. ve 12. pini bilerek bağlamadım, linea eps vs. olmadığından..
Merhaba MuesTie.Acaba rica etsem banada bu proğramı atabilirmisin kardeşim.
Herkese selamlar. Konudaki bilgilerden faydalandım. Emeklerinize sağlık. Umarım direnç ile benim de sorunum çözülür