Muestie üstadın yukarıda paylaştığı linkten aldım. Kendiside paylaşmıştı Ilk ürün. Satıcıylada iletişime geçip sordum yanlış göndermesin diye.
Saolsun Muestie hocam uygun olan kart modelini paylaşmış. Bu kart modifiye edilebilen başka tabirle kırılabilen bi kartmış. Bende zaten alır almaz ilgili direncı soktük.
Yine Muestie hocam çok daha iyi bilir ama benim gözlemim bu cihaz arıza tespitin yanı sıra daha bir çok özelliği içinde barındıriyor.
Arıza tespitte çok şaşirdım. Seneler önce kısa süreliğine verilen bi arızayı bile kaydetmiş. Yine en ufak tesisat problemlerine kadar, yağ basıncı, enjektör ve mazot değerlerini, termostat vs vs bütün değerleri okuyabiliyoruz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ama üstad falan değilim lütfen . Sadece kendim araştırırken çok zorlandım . Herkes paraya dökmüş bu olayı Linea satalı çok oldu ama yine de giriyorum yardımlaşma olsun yeterki .
Üstlerde tablolar atmıştım orada var ama Linea için mesela sadece ABS kısmı için A1 kablo lazım. Bu cihazla geri kalan her yere bağlanabilirsiniz . Aslında burada bahsedilen kablolar sadece pinlerin yerinin değişmesi .
Bu cihaz için konuşursak . Elinizden gelirse yada bi elektronikçi 5 dakikada halleder switch yönünün değiştirilmesi ile tam uyumlu hale gelir . Aşağıya şemasını koyuyorum. Bu aldığımız cihaz için normal obd bağlantısını switch değiştirerek A5 yapıyor . Bu A5 ayaklarını A1 yönü olarak şekilde değiştirilirse linea aracın her noktasına bağlanır. Proxi hizalamadan , aktivasyona, adaptasyona vb. Herseyi yapabilirsiniz .
Not: ABS ile kolay kolay işimiz yok ama A1 kablosu proxi için lazım olabilir . Proxi aşamasında A1 (Yeşil) kablosu bağlayın derse bu işlem gerekli .

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi